you and me on the dancefloor

Blir ingen karlstad, stannar här ist :) känner mig inte så taggad på fest nu, men det kommer nog när man gör sig iordning. Var ju somsagt ett tag sen jag var ute. Och kul att jag har med mig festkläder och sånt (y) hade ju ingen aning om att jag skulle ut här, så det får bli det jag har med mig. Men det får väl gå :) Och grattis till malin! Nej, nu måste jag slå en pling till terrrrra och höra hur det blir ikväll. :) hejda. Slash F.


oh let's get back to the start.

Nu sitter jag här dyngi och kall. Pannan stängdes av i morse, så har suttit med två tröjor och en filt. Och jag har inte kunnat duschat heller :p men nu har det fixat sig iaf :) men jag skiter nog i detdär med dusching ändå, vet inte om jag orkar. Ska nog bara vara hemma ändå så då orkar jag inte bry mig om ifall jag luktar ashmed. Blev inget karlstad idag ändå, sandra min fru är en liten sjukling just nu. Tycker lite synd om henne faktiskt. Men ja, fårse hur det blir imorron. Känns inte som om det blir nåt i kd, så lutar nog mer åt att jag stannar här och går ut. :) Är ju inte så ofta jag gör det nuförtiden, så det kan bli skoj :) Nej, nu ska jag be pappa köpa med cola och lte onyttigheter till mig. Slash F.

Lady Gaga - Paparazzi

Sitter ch lyssnar på den här just nu. Och jag vill ut.



Är ju meningen att vi ska ut idag. Men blir nog inget som vanligt. Ska isf ta bussen vid 2 ner till kd. Men dom vet inget än, så är svårt för mig att bestämma mig. för ifall jag åker hem och det inte blir nåt så kommer jag bara sitta hemma själv och glo. Och det är inte kul direkt. Men stannar jag här så kanske jag ska med terrra&co ut. Och det skulle nog bli väldigt kul! men somsagt, är ju meningen att vi ska ut i kd nånstans. Men hittar vi inget innan min buss går så tror jag jag stannar. För är ju inge kul och sitta hemma hela helgen själv. Aja, det märks väl.

Fredrik kom och hämtade mig vid typ halv 9 igår. Åkte till han och kollade på film :) blev mamma mia, hade inte sett den innan så, och den var bra! :) sen vid 11 imorse när han drog till skolan var han snäll och skjutsade hem mig :) han är att för bra ibland, eller ofta faktiskt :) höhö. Nej, nu ska jag gå och leta mat. Slash F.

helg för min del

Nu har jag helg. Känns förbannat gott :) fast gick inte ens hela dagen idag. Kände att jag ville ta 12:25 bussen ifall jag ska tillbaka till kd imorron. Och om det inte blir nån utgång så stannar jag här. Nu har jag tråkigt och väntar på att Fredrik ska höra av sig :) japp, det var det enda jag hade att tillägga för tillfället. heheheheh. Slash F.


shopping

Har shoppat lite idag faktiskt :) är bara för att jag tror att jag har pengar när jag inte har det. Min körkortspengar har nämligen kommit in på mitt konto, så där finns ju några tusen nu. Så, jag passar på ;) är ju inte alltför ofta jag har det. Och dom försvinner ju snart ändå så.

slutade skolan vid typ halv 2, så jag, sandra och linus åkte in till stan. Först gick vi till solsta trafikskola för att boka in oss. Ja, det är väldigt sent gjort av oss. Men bara jag får körkort medans jag är 18 så är jag nöjd. :) Sen när vi var färdiga där så gick vi till druvan, men det var stängt. För gå dit till måndan ist. Och efter det så gick vi bara runt på stan, vet inte hur mycket vi gått egentligen. Blev nog ett par mil :p men linus dumpades oss och åkte hem. Jag tror inte han tyckte det var så kul och springa överallt. Köpte mig iaf bra saker. Blev; 2 vanliga tröjor, mjukisbyxor, en klänningrej, linne, hårinpackning, deodorant, sjal, hårspännen. Allt gick på typ 600; så var ganska billigt ändå. :) sen var det meningen att vi skulle till sats. Men då var vi allt för trötta om våra ben, så vi drog hem ist.

Imorron blir det och åka till hagfors. Är ju lediga på fredagar så :) Men åker nog tillbaka redan på fredag eller lördag, om det nu blir så att vi går ut nåndag. Annars stannar jag nog där. :) Ska nog iaf träffa min vän fredrik imorron. Japp, nu har jag skrivit mycket. Nu blir det duschen, sen sängen tror jag. :) Slash F.


ännu en måndag.

Försov mig imorse och hade ganska panik. Men jag klarade mig ändå. :) har diet på morronen. Japp, är lika kul som det låter ungefär. Så efter en halvtimme så åkte jag och fridah in till stan för hon skulle till exclusive. Stod där ett tag tills klockan skulle bli 11, gick runt lite på stan. Sen gick vi tillbaka och blev fundersam på varför dom inte öppnade. Så fick vi ju se att det var stängt på måndagar. Haha, så det var bara att åka tillbaka till skolan. Kändes lite drygt ;) Sen vi 4 var jag hemma nog gg. Sandra kom hit och vi åkte och tränade. Ja ni hörde rätt. Det var ett tag sen så det var mkt skönt.. Nu borde jag gå in i duschen men jag orkar inte. Kommer lägga mig i klassblött (herregud vilka fula ord vi har ibland) hår och vakna upp som ett afro. Slash F.


lett läppen lett

Nu sitter jag och sandra här ännu en helg. Vi kom på att vi är ganska tragiska personer förut när vi satt och kollade på koståkning en lördagskväll..  Japp, så roligt har vi. Var ju meningen att vi skulle ut. Hade fixat dricka och allt. Men det finns ju ingen jävel som har en fest. Ibland suger det och inte vara 18 alltså. Eller, ja ganska ofta. Och inte har vi nåt att tröstäta ikväll heller. Härrrrra. Slash F.

lördag.

Nu har jag nyss ätit och väntar på att sandra och nicklas ska hämta mig :) Blev aldrig att jag kolla på 'smoki'n aces' igår, så jag tar nog med den till sandra och tvingar henne se den med mig :p nej, det blev ju aldrig nån utgång denna helgen. Och nästa så ska jag nog till cathrine i sunne för att träffa ISABEL :D känns sjukt att vi inte träffats på typ över två år.. Vi var ju ganska mycket när hon var i uddeholm på sommrarna. Så, hon är mycket saknad :) Men hon var typ väldigt sjuk nu, men får väl hoppas på att hon hinner friskna till tills helgen.

Igår blev det bara och vara hemma och kolla på tv med mammsen och krister. Tog ännu en choklad-dag, men jag kan inte sluta äta ifall jag köpt. Och noga ifall jag äter alldeles för mycket skit, man lever bara en gång ;) och jag får ta och skaffa mig ork och lust och börja träna nu, vi har inte varit där på över en månad nu :o är liksom 369 kr åt helvete! Nej, skärpning! för det känns ju så jävla gott efter man tränat. Ja, skärpning som sagt :) Nej, nu kommer dom nog snart. Slash F.

desperat?

Tänkte bara berätta en sorglig sak för er alla.
Inatt drömde jag tydligen att jag pussa nån..
För imorse vaknade jag av att jag låg och pussades med kudden.
Kanske börjar bli lite desperat?! vissa stunder tycker jag lite synd om mig själv faktiskt.

Slash F. The pillowkisser.

freedag.

nu är det fredag och jag har nyss tryckt i mig massa sallad :) är himla gott! Ikväll ska jag inte göra så mycket. Se på film och, jaa det var väl typ det enda. :p har köpt lite nya filmer så blir nån av dom. Ska man orka gå ner till pekås och köpa choklad kanske? är så himla sugen på amigo alltså, är fan den godaste av alla marabou's ;) enligt mig iaf.

och jag vill ut imorron! men det ser inte ut som om det blir så, men jag får väl klara mig ändå. Om det inte blir så, så åker jag nog hem till sandra så vi kan ha tråkigt tsm :) eller när vi är tsm så blir det nog inte så tråkigt ändå. He he ;)
Nej, nu ska jag nog dra på en film eller nåt. :) och leta efter orken ocg ta sig ner till pekås.

Här är filmerna jag och mor inhandlade.  Slash F.

   

shut up and drive.

Nu är jag såå trött och jag vet inte varför. Har inte gjort nåt speciellt. Skulle kunna lägga mig nu känner jag. Men måste duscha och så. Har iaf gjort min första dag på kallskänken. Är så himla tråkigt, man har ingenting och göra nästan, så det kommer bli dryga dagar. Men skönt och veta att man bara har två dagar kvar av veckan eftersom vi är lediga på fredagar :) jag är så sugen på och gå ut till helgen, men får väl se. Tror inte det blir nåt. Och om min svullnad inte gått ner på ögat så vill jag inte ut heller :p har ingen aning om vad jag gjort, men är ganska röd och uppsvälld. Ser ut som mike tyson ungefär :) höhö.

Har funderat lite på min tatuering nu och jag tror jag vet vad jag ska göra :) jag och therese hade en diskution om detdär, så jag tror jag bestämt mig iaf. Ska nog tatuera in tro, hopp & kärlek (är ett ankare, kors och hjärta). Ville ju egentligen tatuera nåt på höften/magen, för det är väldigt fint. :) men nåt sånt där kanske är finare på skulderbladet. Fårse, har ju lite tid på mig som sagt. Men det motivet är nåt jag vet att jag inte kommer och ångra när jag blir äldre. För det betyder ju nåt bra. :) Ja, vi får se hur det bir. Slash F.

det härliga röda har kommit på besök.

Ja, ni fattar. He he. Fårse ifall det blir någon skola för mig imorron. Känns inte som det nu iaf. Har ont i ryggen och dom nedre delarna. Höhö. Men hade ändå inte så mycket i skolan imorron. + att jag ska till tandläkaren klockan två, så ja det blir nog hemma för mig. Känns som om jag kommer vara bort mycket mer detta året än förra. Fast då var jag ju bara bort typ 3 dagar på hela året (?!) bra gjort av mig tycker jag. Fast nu har jag blivit lite sämre. Men aa, har redan hunnit blivit skoltrött så. Men då måste jag verkligen hämta några laxrecepet och lämna in på skolan på tisdag. För det skulle varit inne för alldeles för längesen. Men nu är klockan halv 1 och jag är hungrig och jag borde sova. Så, tjao! Slash F.

those war the best days of my life.

Jag vill ha en lika bra sommar som den jag hade 06. Då, var bara allt perfekt. Bra väder, bra vänner och kärlek. Sommaren 07 var inte alls lika bra, och inte 08 heller. Och jag bara längtar tills sommaren 09! Har så himla mycket att se fram emot känner jag. Jag och sandra fyller 18 år i april/maj, och då blir det party kan jag lova! Sen, arvikafestivel som jag ser fram emot så grymt mycket =D och sen har nog jag och sandra redan fått sommarjobb. Fick från skolan, och + att vi slipper och göra ett stortprojekt också. Känns jävligt gott och veta det nu liksom. Hoppas det blir så iaf :) och sen bara massa sol och bad, har redan beställt en bikini också ;) måste ju vara ute i god tid, hähä. Ja, känns iaf som om denna sommaren kommer bli grym! Man kan ju hoppas iaf :) den måste ju bli bra! med tanke på att detta faktiskt är vårt sista sommarlov, det känns sjukt. Men gott :) Ja, nu har jag skrivit alldeles för mycket känner jag.. Tänkte lägga in lite sommarbilder från förra sommaren ;p kan aldrig sova ändå.

shalle och sandra på skolavslutningen, påväg till en fest.


Ida och shalle, på midsommar.


Midsommarmat, uh vad gott! och jag var självklart kocken.


Jag och syster. Grillat, finns det nåt godare? :)


Det var lite bilder iaf. :) men nu ska jag sova. Slash F.


take a chance om me.

Idag har jag inte gjort nånting. Skulle varit med therese, men hon kunde inte idag. Så, hon och elin ska förhoppningsvis komma till mig någon helg. Vi tre har gjort mycket kul tsm, och jag saknar det :) så, I hope so!

 Så, ist för och vara med henne satt jag hemma med pappa, marita och moa :) kolla på tv och tryckte chips och cola. Men det kan vara gott och bara vara hemma ibland också :) men imorron sitter jag inte hemma för då blir det nog sara och emma :) om jag får bestämma. Är så sugen på godis och deras sällskap. Är allt för sällan :) men nu tror jag att jag ska ta mig nåt att äta. Klockan är ju trots allt bara 1 ;) och btw, är absolut inte avundsjuk på fredrik som drar utomlands imorron. Är ju bara ett par år sen jag var iväg.. Menmen ;p Slash F.

dom här är bra :) väldigt bra. Och jag saknar dom!

FÖR HON ÄR BRA!

Tänkte bara informera er om att jag faktiskt har,
en av världens bästa vänner :) Japp, det är sant.

Björklund. Sandra Björklund!

Säger det inte ofta kanske, men fan vad glad jag är över att ha henne! Hon är riktigt jävla bra. Och när vi är tillsammans, ja folk skulle bli rädda för oss. Och man kan tro att denna kvinna är en riktig hårding, men inom henne bor det också en riktig mjukis! Fast vi kan bli letta på varann ibland så går det över lika fort. Så, tack för att du förgyller mig dag! Hon är där, och hon förstår :)  

 Här är hon, min fru.  ♥

behind blue eyes.

Torsdag och nu sitter jag hemma hos pappa. :) Är ju lediga på fredagar nu så jag åkte hit idag ist. Tänkte egentligen inte åka till skolan idag, sov bara en timme inatt, så var ju ganska trött. Jag tror jag fått sömnproblem eller nåt. Har inte kunnat sova en hel natt på hur länge som helst.

Imorron ska jag vara med therese! :) för det blir nog inget hos elina denna helgen, så får ju bli nån annan dag. Och så hoppas jag på att elin kan bli med också, har inte sett henne på flera månader.. Men bara therese går ju bra det också, ser ju inte henne allt för ofta nuförtiden. Så, det ska bli muusigt :) På lördan ska jag vara med emmsan. Hörde ryktas om chips och sånt. Säger jag icke nej till direkt! :) ja, det var nog allt jag hade att säga ikväll. Slash F.


someday.

Nu är det onsdag och egentligen ska jag sitta i skolan. Men jag är förkyld och cathrine sov här inatt också. :) Hon kom hit i måndags. Jag åkte in till stan och mötte henne, sen gick vi där ett tag och sen drog vi hem. På tisdan gjorde vi inte så mycket, låg mest hemma framför tv ;p men vid 7 så orkade vi faktiskt upp, för och gå ner till 91:an och köpa mat. Att jag aldrig blir trött på kebabtalrik alltså! Ska bli gott och börja träna på sats nu, för det måste vi faktiskt ta tag i. Ellerhur sandra?! ;)

Fårse hur det blir med skolan imorron. Tror jag åker dit iaf :) det är ju trots allt den sista dagen på veckan :p vi är ju lediga varje fredag fram till vecka 10 eller nåt sånt. Mycket skönt :) Nu ska jag kolla iaf det nya oth programmet kommit ut, hörde talas om det. ;p Slash F.

Jo, jag lever.

Jag har inte varit inne på datorn i en vecka. Det kändes som att livet skulle ta slut ett par gg. Nejdå, det var gott faktiskt :) Men oj vad mycket som händer på bdb när jag är borta. Jag menar, förut visste jag inte vad jag skulle göra ikväll. Men nu vet jag. Jag har ju hela natten fullspäckad! :)



örk.

Jaja, jag har varit hos sandra hela veckan :) åkte dit dan innan nyårsafton och kom hem för nån timme sen. Nyår var kul! :) förfestade lite hemma hos sandra, åkte sen till ak och sen till nån lisa. Resten av dagarna har vi bara varit vaken hela natten, sett på typ 20 filmer och sovit hela dan :p och jag vet inte hur många kebabtallrikar jag har ätit under lovet faktiskt, men det är gott! Påtal om mat ska ska jag nog ta mig in till köket. Slash F.

RSS 2.0