Hurtful

Nu är det söndag och skolan imorron igen, usch! men man får ju se lite folk så det är bra iaf :) under helgen har jag inte gjort så mycket. Emma kom på freda lite :) det var kuuuligt, inte sett henne på länge. Sen på lördan blev det upp tidigt för jag skulle med pappa&co till kd, för dom skulle handla så då slapp jag bussen på söndag. Jag blev så sur för jag hittade verkligen ingenting!? jag som alltid brukar hitta grejer när jag inte har pengar, men tillslut fick jag med mig två klägrejer från hm :p men det bästa var nog thaibuffén, åt så jag höll på och dö! det är typ det godaste som finns tror jag :) eller vad säger du emma? ;) höhö, hon är kneeppp. Men nu ska jag nog upp i duschen ja :) Slash F

hope and glory.

Inatt drömde jag att det snöade ute! och när jag vaknade var det inte riktigt en dröm bara, när ska det vara sista gången?! Jaja, det var bara att ta på sig kläderna och gå ut med kaj det. Vaknade ju till iaf ;) Idag vet jag inte riktigt vad det blir. Pratade med sara och jag kanske skulle vara med henne, emma och josse sen :) om dom andra orkar med mig också ;p men det blir ingen värmullen för min del iaf, tänkte vara lite nyttig och ekonomin är ju inte den bästa, men då skulle vi tydligen äta pizza här hemma ikväll. Säger jag väl inte nej till direkt :)

min lille fis när han är liiiiten :)



jag behöver ju dig.

Nu är det torsdag, och med andra ord helg för vissa :) Hade typ bara en enda låång lektion idag, skulle skriva protokoll om kvällsöppet. Blev klar innan vi sluta, var gott så slipper jag göra det under helgen. Hade tänkt stanna hemma under helgen, eftersom jag inte varit hemma på några helger nu, men så ringde pappa och fråga om jag skulle komma. Dom skulle ner hit på lördag, så då åker jag dit ikväll och åker hem tillbaka på lördag :) gott och slippa bussen! Ska åka om en timme, så ska packa lite och hinna göra nåt annat.

Jag var dum som trodde nåt annat.. Slash F

back in sunne.

Nu sitter jag i sunne ännu en helg, men det är mysigt :) höhö.

jag och cathrine för ett antal år sen ;) söta redan då.


you say i'm not you'r type, but I can make you sway.

Imorron blir det helgen, gottt :) börjar halv 1 och slutar typ 10 på kvällen :o har kvällsöppet så är därför det blir så sent. Kommer typ 70 personer som vi ska servera, och vi är typ 5-6 st. Men är väldigt kul men lökarna kommer nog inte vara små när kvällen är över. För jobbigt är det, det kan jag lova er ;)

Idag slutade vi typ halv 2, anna blev med mig hem så vi åt lite och dog framför tv:n :) sen kom sandra och då åt vi också och sen när anna åkte hem dog vi lite till :p snart blir det grey's! och sen dirty sexy money, sista avsnittet idag ju! :( trååkigt. Men nu börjar det, hejda. Slash F.

Dead by april - promise me.

Jag brukar inte tycka om skrikmusik men den här är riktigt bra! :)


sunday afternoon.

eller, det är inte afternoon, tror jag inte iaf? för klockan är bara 12.. Menmen, blev en hemmakväll för mig igår iaf :) åt smörgåstårta femtielva gånger, börjar bli ganska nöjd nu ;) och sen kollade jag på melodifestivalen med moi famlj. Måns skulle vunnit! men vad som helst utom caroline af ugglas är ju bra så :b sen kom frääddddöö och hälsa på lite också :) kul. Gick och la mig vid 3 typ och 10:45 i morse blev jag väckt av moa och hennes kompis som skulle ha hennes rum. Det var härligt tyckte jag :) nej, nu ska jag in och kolla busstider hem. Tjao, Slash F

min darling och jag :) höhö. 

 

lördag.

Igår var jag med emma och sara :) är inte alltför ofta tyvärr så det var himla skoj. Vi beställde mat och åkte hem till sara och åt. Åh vad jag älskar thaimat :) när vi hade ätit upp åkte vi upp till valhall och kolla. Satt och förfrös ett tag och sen åkte vi tillbaka till sara, för att sen åka till gärdet på lite fest där det blev kaos. Var hemma vid 4 halv 5 nångång :p

Idag vet jag inte vad det blir, blir nog bara hemma :) och sen kanske dra några vps med fredrik, höhö ;p för sara skulle iväg på party, och det gör hon rätt i :) men jag var inge sugen på det kände jag. Så blir nog hemma och kolla på tv och trycka i mig resten av smörgåstårtan. Känns inte himla fel det heller :)

mina tjejor :)


Slash F.

tatuering?

Nu är det faktiskt inte så länge tills jag ska tatueras ;) nämligen den 12 maj, är ju ett litet tag kvar, men det brukar gå så snabbt. Har nog iaf bestämt mig :) tänkte lägga in lite bilder så får ni se..



Där är stället jag kommer ha den på :) men med en annan text;
 
Som betyder: tro hopp kärlek på latin.
Är inte säker på typsnittet än, men tror det blir bra.
Vad tror ni? :) Slash F

tired of being alone.

Sitter hemma hos pappa nu och funderar på om jag ska sova. Alla ska ju till skolan imorron, så finns inte så mycket folk som är social på datorn ;) Får ångest när jag tänker på att vi inte kommer vara lediga på fredagar när vi har praktik, kommer bli tungt! :p får ånget överhuvudtaget att vi ska ha praktik, kommer jag aldrig orka..

Imorron blir det mat och mys med emma, sara och jocke tror jag :) har inte sett nån av dom på länge så ska bli skoj :) Nu när sara skulle äta thaimat blev jag också sugen, så det får pappa sponsra mig till imorron. Här är nämligen fattiglappens fattiglapp :) Nej, nu blir det sängen. Örk å börst tännera ra, näjj.. Slash F.


ACE VENTURA!


breaking inside.

Nu har jag inte skrivit på väldigt länge. Hade det iaf riktigt bra i sunne :) när jag kom dit på torsdan gjorde vi ingenting, kolla på film, hot shot som vi kollade på ett antal gånger under helgen. Förmodligen världens roligaste film, och ace vetura förstås ;) På fredan skulle cathrine spela match i molkom, så var där och kolla. Jag ångar verkligen att jag inte börja med innebandyn här när jag hade chansen, men det var väl andra saker jag tyckte var viktigare då. Dumt av mig tycker jag :) menmen. Lördan gjorde vi ingenting, och söndan kollade vi på hockey. Ja, har nog inte gjort så mycket mer.

Och nu har vi börjat med servering i skolan, är helt slut när jag kommer hem. Det tar och bära på tallrikar och vara trevlig ;) Men är iaf riktigt kul, så tiden går fort :) Fast det är jobbigt och vara i kök och så flera dagar i veckan så är det så mycket skönare än att sitta vid en bänk och jobba. Det är absolut inte slappt i våran skola, bara med läxor och sånt. För slter det gör vi verkligen, är som att gå till ett jobb varje dag utan att få betalt :p men, aa, vi överlever :) Nu ska jag gå och föna håret och ta mig nåt att keeka ;) Slash F.

red face.

Igår blev jag med mamma och solade. Brände mig ju i ansiktet en aning då, inte så himla vackert faktiskt. Åkte till skolan ett tag, men det såg ut som om jag sprungit maraton två gånger så jag gick ner och köpte med mig världens godaste baguett som vi har i skolan, ifall vi ville veta :) och sen till apoteket och köpte mig kylbalsam, och nu är det lite bättre :) Borde inte åkte från skolan egentligen, hade lite skaer som borde ha gjorts men det brände och sved och såg förjävligt ut så jag orkade inte. Så åkte hem tryckte i mig baguetten och sov i ett tag..

Om några timmar kommer cathrine och deras käre familj och hämtar upp mig :) ska bli med dom hem och stanna under helgen. Men nu ska jag kolla ifall räeeekmackan är klar ;) Slash F.

i'm back.

Nu är jag hemma igen :) branäs var riktigt kul! Kom dit på torsdag, och fyfan vad stugan var fin alltså! en aning lyxigt. Glömde tyvärr min kamera så blev inte så mycke bilder direkt, men sandra och nicklas hade med sig den så får sno lite bilder därifrån. Iaf, kom dit på torsdag, gjorde oss iording också blev det fest :) som varje kväll i stugan :p vaknade på fredan, mådde sådär, men gick över ganska snart :) men sandra var det tyvärr värre med, haha ;) men sen blev det fest igen. Och sista dagen, lördag alltså blev det direkt kaos! pga av att två, eller aa en tjej var störd :) ska inte förklara allt men hon försökte iaf sno sandras kamera, och ja, sandra är sur när hon är sur säger jag bara. Haha :) Men sandra kanske förklarar mer iaf ni är nyfikna ;) höhö. Åkte iaf hem vid 11 typ, stannade i x-är och åt mat ;) svängde förbi vid pappa och hälsade på, och sen åkte vi hem :) var iaf en väldigt kul helg så är glad att sandra övertalade mig :) tråkigt med långa inlägg utan bilder men ska försöka skärpa mig. Slash F

RSS 2.0