branäs here we come!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart i så Nicklas & co kommer och hämtar upp mig :) sen blir det branäs, ska vara där ändå tills på söndag och det kan nog inte bli mer än kul :) det som är mindre kul är väl att jag är fattig som en jude, men aa, jag får klara mig ändå ;) min vän sandra är också lika fattig, så blir väl att vi sitter hemma i stugan och glor på varandra medans dom andra är ute på äventyr. Höhö. Nej, nu ska jag kolla så jag ahr allt med mig. Slash F.

home sweet home.

Nu har jag kommit hem från sunne där jag varit hos cathrine :) Det har varit mysigt och bra! När jag kom dit på lördag så fick jag stå och vänta vid bussen i 40 min (!) för en viss cathrine olausson hade somnat. Jag hade ju inge pengar på mobilen så kunde inte ringa henne och jag var osäker på vägen :p men tillslut vaknade hon till och kunde beskriva vägen för mig :p kan ju säga att mina händer dog där en aning. Men dom återuppstod senare ;)

Sen gick vi ner till ica för att handla lite gott, sen hem tillbaka för att kolla på film :) robin kom och joinade oss också. Det blev "stomp the yard" (stavning?) var iaf en bra film så det rekomenderas att se! :) sen kom erik och det slutade med att vi var 4 personer i cathrines rum och vi somnade inte förns 6 typ. Var lite trött dagen efter när vi skulle upp 12 för att kolla på hockey. Så direkt vi kom hem gick vi och la oss i typ 4 timmar. Sen åkte vi till linus och robin :) och förut tog jag tåget hem. Kommer sakna min cathrine lite faktiskt :) men nu väntas en emma! Har inte sett den bruuuuden på länge, så ska bli kul :D Nu har jag skrivit alldeles för mycket så hejdå. Slash F.

ain't no sunshine when she's gone,

Nu har therese tyvärr lämnat mig :( tråkigt att jag inte hinner se när hon spelar ikväll. Men det går nog bra :) hon är så duktigt så! Igår så gick jag och mötte henne när hon gick av nere vid mig. Vi gick vidare till pekås där vi inhandlade lite gott. Det blev cola, glass och chips, sen kunde vi ju bara inte gå förbi 91:an utan att köpa något. Så en kebabtallrik fick vi med oss hem också ;) det var gottttit må jag säga. Under tiden vi åt kollade vi på "Bolt", mysig och rolig film :p sen drog vi på benjamin ;D Haha! Sen låg vi och prata och sen blev det sängen. Det spelar liksom ingen roll hur längesen det är jag träffar therese, för när vi är så är allt som vanligt och det känns som om vi inte varit ifrån varann nånting typ. Om ni förstår :) Det är skönt att ha såna vänner. Nej, nu ska jag fortsätta titta på tv :) Slash F.

<3


freeeedag.

Jag och sandra drog till sats efter skolan igår, och det känns lite idag faktiskt :) och det känns bra, för då vet vi att vi gjort lite nytta! ;) sen blev jag med henne hem där vi fetade oss lite och kolla på film, blev "mannen som kunde tala med hästar" och den filmen är så himla bra! det är ju en gammal film, men har ni inte sett den så se den :)

Nu borde therese ha landat in tha city, hon skulle vara här kvart över 6. Fårse om hon hittar hit med bussen sen också :p Elin blev ju inte med :( var tråkigt tycker jag, har inte sett henne på nästan 1 år känns det som.. Vi som va ganska tajta ett tag, och nu pratar vi inte alls typ. Brukar bli så nuförtiden, mycket synd. Men är så glad att therese kommer iaf :) vi ska nog inte göra nåt speciellt, ska väl ner till pekås och köpa nåt gott och sen blir det nån film. Slash F.


Onsdag.

Nu sitter jag här medans sandra är inne på toa och gör sina behov :) hon sitter och spelar gh på sin mobil hör jag :D Haha! Har varit lite dryg på att uppdatera kanske, men jag har väl gjort annat kanske. Eller nåt :) imorron får jag helg iaf, och då ska jag nog leka lite med ida, anna och sandra :) och sen på fredag kommer therese hit! :D och förhoppningsvis elin också, var längesen vi tre var nu :) det saknar jag.

Sen på lördag så´ska jag och kolla på therese&co när dom spelar i kyrkan om jag hinner, men har för mig att det är rätt sent, så det kanske jag inte hinner ändå eftersom jag ska till cathrine in sunne :) ska bli skojigt, höhö. Nej, nu hörde jag en spolning från toan. Hörs sen, Slash F.

är det redan söndag?

Oj vad helgen har gått fort, alldeles för fort! jag har bara varit hemma och inte gjort nånting. Men om jag ska erkänna så var det ganska gott faktiskt :) och bara ligga hemma och glo på tv eller film och inte göra sig iordning eller nåt. Det tycker nog fejjan och mitt hår om iaf :) kollade på dirty dancing igår och, jag bara älskar den filmen :) den är så fin!

Nu har det varit vintern alldeles för länge, enligt mig iaf! visst det är väldigt fint ute och så, men nu vill jag ha det vår. Det är faktiskt snart mars ju. Jag bara längtar tills när man bara kan dra på sig shorts och ett linne och bara gå ut.. Finns fan inget goare alltså. Och utomlands vill jag också, men det lär jag ju inte göra förns efter studenten.. För då ska nämligen pappa&familj dra med mig nånstan :) för innan kommer jag inte ha råd. Nej, nu ska jag kolla busstiderna hem. Slash F.

Miami Beach. Dit skulle jag gärna tillbaka :)

nobody put's baby in a corner.



fjortonde februari.

Japp, nu är det ju somsagt alla hjärtansdag och jag är ändå vaken. Jag kanske klarar mig under dagen iaf. Pappa och Marita hade varit söta och köpt lite godis åt mig :) Så, det får jag väl sitta och trycka i mig. Men, alla hjärtansdag, vad är det liksom? det är ju bara en dag som gör att alla affärer tjänar mycket pengar! Och en dag när alla par kan vara extra puttinuttiga mot varann.  

Det värsta är inte att jag inte har nån karl att mysa med, jag har inte ens nån vän jag kan trösta mig med. Det var ingen som hade tid för mig idag ;p så får bli ännu en hemmakväll. Men jag hörde pappa säga nåt om kycklingsallad och vitlöksbröd ikväll, så då kan jag ju stinka hur mkt jag vill. För ska ju ändå inte vara uppe i ansiktet på nån :) Nej, nu ska jag fortsätta tycka lite synd om mig själv medans jag trycker i mig mina hjärtan. Slash F.

Detta lär vara det enda positiva med idag.
Jag fick nämligen en massa såna här i en hjärtgrej :)


han skulle man icke säga nej till;


i'm you'r biggest fan

Igår blev jag, anna och sandra med mamma på seans :) har varit med förut men är lika coolt varje gång :) eller aa, coolt och coolt. Men man borde se det iaf. Vi var hemma vid typ halv 10, tog lite te och smörgås och sen sat vi mest och prata i flera timmar. Vi är ganska så bra på det. Alla sov nere i vardagsrummet :) och nu ska jag snart ta bussen ner till stan, och sen bussen till hagfors. Jag tror att många var upptagna denna helg ;) men annars är jag bara hemma hos far ändå. Men det gör inget :) men nu måste jag nog packa ihop lite och sen göra mig iordning. Tycker om dom här flickorna väldigt mycket iaf, det ska dom veta :) Slash F.


ett finger mindre.

Sitter här och är jävligt trött. Så borde nog sova. Hade kvällsöppet idag och jag hade servering! var faktiskt ganska kul! :) känner mig stolt som fick typ 150 kr i dricks ;) fast det går ju dock till våran student. Men ändå :) min första gång och allt. Högg av mig halva fingern gjorde jag också. Okej, nu överdrev jag lite. Men nästan. Vet inte hur jag lyckas jämt! de ä inte lätt nä. Så nu känns det som jag har 4 gradens brännskada där. Så det blev ju ingen dusch för mig inte :p Hoppas det går bättre imorron. Men nu måste jag sova. Natti :) Slash F.

I miss that feeling.

Jag saknar att ha närhet och lite kärlek i mitt liv.
Funderar stark på att sova ända tills alla hjärtansdag är över.
Vilket förövrigt är en jävligt överskattad dag. Over and out.

gårdagen;

vi gjorde jävligt goda drinkar :)


min fru och jag innan vi drog iväg.


Igår var okej :) Hade nog hoppats på mer men det var kul ändå! först började vi hos jim, sen till hampus och sen peter. Gick hem därifrån vid 3 ungefär och jag kan ju säga att det var ganska härligt att gå i klack med bara en klänning och skinnjacka i snöstorm. Men jag kom hem tillslut och sängen var mycket skön :) lika skönt var det ju inte imorse, men min vän kebabtallrik finns alltid där och stöttar. Tror jag och sandra skaffat oss en söndagstradition! Borde egentligen träna på mitt prov imorron men jag orkar inte. Och + att vi har kvällsöppet imorron, örk! ska vara i skolan i typ 12 timmar imorron. Känns härligt :) Nej, nu måste jag nog faktiskt försöka glo lite på detdär pappret som ligger och väntar på mig. Slash F.

taggad

Taggad inför ikväll! Yeeeees. Nu har jag inte tid med detta, ska duscha nu och sen göra mig iordning. Åker härifrån vid 6 typ tror jag, och sen får vi se vart det bär av. Hoppas på en lyckad kväll! känns som det iaf :) Slash F.


EN FAVORIT


he ain't a part of me

Fyfan vilket väder det är alltså! jag blir så sur och deprimerad, det är nu man vill ha sommar och sol! okej, det är väl ett tag till men våren borde komma nu ist.. Jaja, kommer förmodligen att dra mig i imorron när vi ska ut :p taggad? mm, jämt de lell. Elle vad säger du sandra? ;) blir nog jävligt roligt imorron tror jag. Hoppas på det iaf :)

Sen kommer anna och sandra hit :) sandra ska färga anna och sen ska hon iväg till sin boyfriend. Sen vet jag inte vad jag och sandrisch kommer göra. Sitta och glo på tv och vara uppspelta inför imorron, haha ;p fast var ju iofs inte så längesen jag var ute (förra helgen) men det var längesen vi var ute på nåt i karlstad. Men nu ska jag dra mig till tv:n. Slash F.

En dag in tha kitchön;

Linus och jag drog en pose.


made by me unt sandra.


erkänn att vi är rätt grymma?


som sagt.


vi fick besök av en trevlig varelse.


två härliga filurer! HIHI


just wanna find something to belive in.

Igår kom jag hem vid 7 typ. Sandra och Nicklas åkte och hämtade mig i stan, så jag slapp och ta bussen hem. Snellt av dom det :) sen släppte han av oss hemma vid mig. Anna kom och vi beställde kebabrulle, den satt bra den! efter vi ätit blev det chips&coke till beck och wallander :) vi somnade inte förns 4 ugefär. Så kan ju säga att vi var ganska sega imorse. Men det gick :) och det var en mycket mysig dag med flickorna. Nej, nu känner jag för en liten powernap. Slash F.


gårdagen.

Igår var bra och kul :) vid 5 nångång så åkte jag ner till therese där hon och johanna var. Sen kom det massa mer tjejor :) vi gjorde iordnig glass och klet och åt :) vid typ halv 8 åkte vi iväg till brostugan där det blev endel folk. Var hemma vid 4 halv 5 och då kan jag säga att jag var hungrig som en jude! så jag gjorde iordning värsta smörgåsen och skulle precis äta innan jag tappade den i golvet. Tänkte köra 5sekundersregeln, men då kom kaj och åt upp allt. Så det var bara och gå och lägga sig. Vaknade vid 12 typ, gick upp och åt och nu sitter jag här och lyssnar på en massa ungar som skriker. Moa har kalas :p så, det var tur att jag inte blev dålig idag :D Tar bussen hem vid 5 sen. Alltid lika kul och sitta på en buss i två timmar. Hehehe. Nej, nu ska jag nog gå och ta mig lite tårta :) Har tyvärr inga bilder från igår. Men det kanske kommer nån annan dag. Slash F.


RSS 2.0