when you love someone, but it goe's to waste.

Jag kom på att jag skulle vilja på coldplay när dom kommer hit,
för fan vad bra dom är!
Men jag kommer väl inte ha pengar till det.
Så, får sitta hemma och lyssna på dom ist. :)

Funderar på att sova snart faktiskt. Kanske inte får sova ut imorron heller.. Blir nog med Anna och Fridah till stan imorron :) Har varit där i två dagar nu, så jag kommer nog ha träningsvärk i benen ;) Fårse ifall jag hittar nåt mer :) har lite pengar kvar, och det är ju onödigt att ha kvar? :b Sen får vi ju faktiskt studiebidraget snart också, men det ska jag snåla på :) Nej, nu blir det sängen för mig. Åh vad jag saknar att ha nån ibland har jag kommit på.. Haha, oj. Menade faktiskt inte i sängen-samanhanget! :D Nej, nu är det bättre jag lägger mig ;p Kommer bli tomt utan emmsan vid min sida inatt. Vi kan verkligen ligga och prata i flera timmar :) Hon är great den bruuuden ;) och jag kommer sakna henne!

Slash F.

Julen är över.

Nu är julen slut, men känns ändå rätt gott. Så nu har man nyåret att se fram emot :) vart det än blir. Emma åkte hem med sara för typ 1 timme sen. Känns tråkigt att hon lämnade mig. Men det kom en massa släktingar hit, så det hade inte varit så roligt för henne.. Och jag är sur. För nu kommer jag inte ha nåt att göra ikväll, bara sitta här och glo. Sandra är med nicklas på nån grejs också. Så, henne kunde jag ju icke sova hos. jaja, jag överlever väl hoppas jag. Är hungrig som en gnu. Tur att mamma gör tacos därnere då.

Igår åkte jag och emma hit, klockan 9 satt vi på bussen pigga och glada.. He he. Var framme vid typ 11, åkte hem och lämna väskor. Åkte sen tillbaka och mötte upp sandra :) Fick mig lite iaf; två tunikor  typ, väska, tights, örhängen. Och allt förutom tightsen var på rea, så jag var nöjd :) brukar aldrig hitta nåt så. Sen vid 5 nångån så drog jag, emma och lisa hem :) men lisa lämnade oss senare för hennes date ;) Vi satt hela kväll och kolla på ett livsverk, ja vad ska man säga? eller, jag säger som benjamin; kanonkul! ;)

var även och handlade lite idag, fick mig dock inte så mycket.
en klänning till nyår kanske? fårse. Armband, ögonskugga och eyliner. Det var allt.
Nu ska jag gå ner till köket och se hur långt mor har kommit med födan. Slash F.

Tillochmed när han ser ut såhär vill man ha honom. Kalling! jämt de lell.



25 december.

Igår var det julafton och jag var glad för det jag fick :) vart inte så många paket, men pengar är faktiskt det bästa ;) för då kan man ju köpa det man vill, och nu hoppas jag att jag hittar nåt på rean. Men sån tur ska jag ju inte ha, för dendär mobilen jag fick. Den är redan trasig. Yes! jag och pappa skulle låsa upp den förut med nåt kort, men då gick den ju såklart sönder. Menmen, får en precis lika efter nyår så jag klarar mig :) jag har nog aldrig haft tur med mina mobiler har jag kommit fram till. Min röda mobil började ju stänga av sig typ direkt, och sen mobilen jag fick efter (alltså den jag har nu) funkar inte ljudet på, och mobilen jag fick nu. Ja, det gick ju bra ;p skulle inte förvåna mig ifall den jag får nu också skulle bli nåt fel. Det var säkert jätteinressant för er att veta :) Aja, sen ska jag nog med emma till värmullen. Är såå sugen på kebabtallrik så det skulle icke sitta fel. Och kanske att sara ska med? :) imorron åker jag och emmsan till kd. Det var allt jag hade för idag. Härra. Slash F.


face down in the dirt.

Imorron är det julafton :) ska bli riktigt trevligt.

Idag fick jag gå upp ganska tidigt, typ 11 :p för jag och eric skulle träffa mormor och fika vid telehuset :D vi fick våra julpengar och lite fika. Det satt inte fel :) var med emma och sara på innebandy igår också, skulle ha varit med dom efter det också. Men sara mådde inte så bra, så det blev bara jag och emma. Var lite tråkigt tyckte jag, för sara ser jag inte så mycket nuförtiden. Men det får väl bli nån annan dag :) Men jag fick ju vara med emma iaf, och det är ju inte helt fel ;) vi gjorde typ ingenting, kollade på spiderman 3, var riktigt bra ;p inte så ny film kanske, men bra ändå.
Nej, nu ska jag gå och kolla på syster när hon spelar tvspel. Och sen kommer fredrik och hämtar mig, vi ska tydligen baka :D blir nog bra. Hejs. Slash F.

Justde, fick träffa min kära syster igår också!
var bara en liten stund, men var så gott och se henne :)
Hoppas på att hon kommer till mig under lovet.

Trött.

Nu är klockan kvart över 2 och jag funnnnar på att dra mig till sängen.

40-årskalaset var kul! men kanske blev lite för mycket av det goda så att säga, höhö! Både jag och sandra mådde ganska bra faktiskt :) Men jag mådde som goast imorse, herregud. Det var en av de varrör gångera måst ja säj! :D Jaja, tog bussen till pappa vid 6 :) sen har jag bara varit hemma. Kollat på film och så :) Fårse vad det blir imorron, leker gärna med sara och emma, är ju inte allför ofta vi tre umgås. Och det saknar jag! Nu blir det somsagt sängen, godnatt med er :) Slash F.

Lördag.

Hade inget speciellt att göra idag, skulle ju ha passat felicia men hon åkte till sin far så det blev inget, Nedrans! :(  Höhö. Då fråga mamma ifall jag inte ville bli med henne till tinas 40-års kalas som hon ska ha ikväll :D kommer massa folk, och gratis dricka och gratis mat är ju aldrig fel. Så jag ringde sandra och fråga ifall hon inte ville blev med, och det ville hon :D Så, hoppas väl det blir kul :) Nu ska jag gå och se vad jag ska ha på mig. Hejda, Slash F.


PARAMORE - Decode



Så bra låt! Och man vill bara se filmen igen!

såhär ser min fredag ut.


when you can live forever, what do you live for?


Var somsagt på twilight igår. Och fyfan vad bra den var! Man ville bara se mer och mer :) nu kommer man längta ihjäl sig på den andra filmen! Men hoppas bara den är lika bra, för det brukar ju vara så med filmer man gör tvåan på, att det bli dåligare. Men oj vad jag längtar. Så, om ni inte sett den än så gör det! För dehär är verkligen en sån film man ska se på bio :) Filmen handlar ju om vampyrer så det verkar ju inte vara en riktigt kärleksfilm men det är det verkligen! Jaja, den var jävligt bra helt enkelt! :D så det kom allt några tårar för min del ;)

Och nu har vi jullov och det känns underbart! :p vi började halv 9, lyssnade på massa jullåtar och sånt, och sen fick vi sluta vid 10. Så jag, sandra, linus, frida, ida och anna åkte in till stan lite :) Sen blev jag med dom + frida och sebastian till day&night där dom åt. Fårse vad det blir ikväll, ska nog bara vara hemma :) men kan vara gott det också. Nej, hej mäer! Slash F.

så vacker film.


och btw,

JAG KLARADE NATIONELLA I MATTE OCH HELA KURSEN! :D Kanske inte är så mycket för andra, men matte har aldrig varit min starka sida direkt. Så, oj vad det var skönt och höra. Och att veta att man inte behöver göra ett enda jävla mattetal igen! tråkigt bara att jag bara fick 1,5 p ifrån vg på näringsläran. :) menmen.

Jaja, nu sitter jag här med min reeääksallad! :) väntar på att sandra ska höra av sig nån gång. Men dom kanske "råkar" glömma det, för jag tror inte dom ville ha med mig egentligen. Men fuck them, det är inte alla som får se på bio med mig inte! så det så :) ser iaf emot och se den filmen, alla säger ju att den ska vara skitbra, så man har ju ganska höga förväntinigar. Men det blir nog bra :) Kommer nog hem ganska sent eftersom filmen börjar 9, men vi ska bara vara i skolan i en timme typ, så det gör inget :) sen JULLOV! ska fira hos pappa under lovet, blir mysigt :) Nej nu har jag skrivit alldeles för mycket ;p Slash F.

twilight.

ikväll blir det denna film! woho ;)



oj vad stor bilden blev, aja mykk bry! Slash F.

vi ska åt samma håll.

Sitter här nu men borde egentligen träna på mina två prov imorron :o men jag har ingen ork! naturkunskap och näringslära, jo för det är ju ganska roligt. Men en rolig sak är iaf att vi fick våran lön för mitticityjobbet idag :) så, jag, sandra och nicklas ska och kolla på twilight imorron kväll! Alla säger ju att den ska vara så himla bra, så vi var tvunga och gå på den :)  Och om bara en vecka så är det julafton! känns helt sjukt var snabbt det går. Men nu ska jag ta min tekopp och gå och sätta mig med min trevliga nobok.

Slash F.

Peace!

HAHA! Ganska så söt :)


fields of gold.

Tack så mycket för den fina designen ida! <3 :) Nu kanske jag orkar blogga lite mer ;p Idag då, åkte till skolan vid halv 9. Och var hemma ungefär 9 på kvällen! så jag är en aning trött och har världens träningsvärk. Hade julbord så det var därför det blev så sent. Men det var jävligt kul också :) Så jag funderar faktiskt på att vara hemma imorron, har  två prov på torsdag också, så skulle vara gott att vara hemma och träna :) men jag fårse, för sandra skulle inte heller dit för att hon ska till tandis :) höhö. Men vart ska alla på nyår då? :p jag har ingen aning. Men nu ska jag fortsätta prata med syster i mobben ;) Slash F.

jag är tråkig

Ja, jag är tråkig. skriver typ aldrig nuförtiden.
Men min blogg är så tråkig. Oj vad mycket tråkigt jag fick med där.
Men iaf, återkommer när den är lite roligare :) heheh.

du hade tid.

Helgen var bra :)

Det blev ingen skola för min del idag.
Eftersom jag blev med fredrik på hockey igår så kom jag hem typ vid 5.
Så jag hann inte med den bussen, så det blev att jag tog en imorse ist.
Och då skulle jag kommit så försent så jag stannade hemma ist.
Men det var inte fel det heller faktiskt :)
kom hem vid halv 11 typ, gick ner till pekås och köpte mig 2 delicatobollar,
gick hem, satte på tv och somnade. Var en ganska så skön dag :)
Sandra ringde och fråga ifall jag skulle med och träna också,
men jag hade ingen ork så vi kom fram till att vi skulle köra spinning imorron ist. :)
Jag vill ut på torsdan när det är lussevaka, men ja vi fårse. :) Slash F.


it's my life.

Nu sitter jag hemma hos pappa och emma har precis lämnat mig ;p
mötte upp emma, sara, josse och jossi inne i stan förut.
är ju aldrig fel med sällskap så jag åkte buss med dom hem vid 5. :)
sen kom jag hem och åt och sen kom emmsan hit, kolla på idol och åt chips.
och robin b in my <3 säger ja bara, heheheheh.
Jaja, imorron får jag se vad jag gör.
Om fredrik kommer hem i tid så tror jag att skulle åka till han :)
Men nu är jag trött så det blir nog att sova snart :) natti. Slash F.

min emma <3
vet inte riktigt vad vi gör på bilden men, ja ;)

skägget i brevlådan.

varför är julkalendrarna nuförtiden så himla ojuliga? så dåligt.
vad hände med bra kalendrar som mysteriet på greveholm, julens hjältar,
och när karusellerna sover? kanske beror på att man är lite äldre nu.
Men fan vad värdelös dom är! stackars barn som är liten i denna värld idag.
Dä ä int lätt när. Och självklart går det inte ladda upp bild när jag för en gångskulle ska göra det. Aja.

Slash F.


RSS 2.0