He never could get drunk enough, to get her of hi's mind.

Imorron ska jag till pappa :)
Ska träffa rebecca, som jag inte gjort på nästan ett år!
så, det ska bli väldigt gott att se henne :) & sen kommer också syster dit,
så jag tror att detta kommer bli en bra helg. Blir ingen byn för min del,
har inte så stor lust & är onödigt att slänga ut mycket pengar.. Så, jag stannar hemma med frida ist :)

Hagfors var nyss med på 'efterlyst', coolt ;)
 

<3

Idag fyller mina systror år :)
Grattis på er, ni är bäst. <3

image6image7


time heals nothing.

Dena helgen gick snabbt. På fredan var jag bara hemma.
På lördan gick jag upp pigg vid halv 7 till skolan och lagade mat..
Fast var inte så farligt, fick ju göra brownies och ta med hem :) eller, jag vet inte ifall vi fick det,
men det gjorde iaf jag och sandra :) & det var gott.. Sen vid 4 åkte jag bort till sandra och var där tills 12 ungefär.
Vi kollade på film & gick till coop :) sen åkte jag hem och sov. Blir ingen skola imorron, är sjuk..

är trött på att fortfarande känna såhär.
time heals nothing.


I would never wish bad things, but I don't wish you well.

Gott med fredag :)
idag ska jag nog bara vara hemma, jag & mamma skulle laga mat & så ;)
Men jag kan ändå inte känna att det är helg eftersom jag ska orka upp imorron för att gå till skolan!
ska dit vid halv 9 till 2 tror jag.. Fast vi ska dit för att laga mat och det är ju inte så jobbigt. mest kul :) fast inte på en lördag kanske. Men det går rätt snabbt ändå.. Sen efter skolan ska jag vara med sandra, shalle & robert :)

Don't speek.

Jag börjar bli sjuk.. Men det är mysigt att vara förkyld, för då kan man bara vara hemma & se på film & sånt :) & jag har bara varit borta 1 dag sen vi började skolan. Det tycker jag är ganska duktigt av mig. Så, jag hoppas jag blir sjuk så jag kan stanna hemma ngra dagar. :p

idag gjorde jag & mamma pizza :)
Det var väldigt gott :) är ledig imorron, vilket också är väldigt gott ;b
Nu har jag inget mer att skriva. Så gå in till eric & se på scrubs :)


nothing else matters.

Mamma tyckte att det luktade "sköta neger" i hallen,
undrar hur det luktar egentligen?

För övrigt är jag ganska mätt.
Försökte fixa till mig blogg lite, men jag kan inte, & orkar inte.
Har inte photoshop, så, ingen som känner att dom kan hjäpa mig kanske?
Skulle vara väldigt snällt  :)


Söndagar tycker vi inte om.

På fredag tog jag bussen vid 2 och åkte till pappa..
Sen vid 8 åkte jag till älvstranden och tittade på innebandy med emma och ida :)
På lördan åkte jag till farmor för hon fyllde år :p åt mig alldeles för mätt på tårta och kakor, fast det stoppade inte mig när jag åkte till camilla, för där åt vi godis, chips, dipp & dricka :) det var gottit.
Emma kom också efter en stund :) sen  jag sov där, eftersom jag inte vågade gå hem efter det vi tittat på ;D
Sen gick jag hemåt och tog bussen till mammi :)
Och nu sitter jag här.. Fast inte så länge till, för nu ska jag upp i duschen :)

Ngn som känner sig frivillig att fixa till min blogg? :)
För jag kan ickeeee..

I don't want the world to see me.

Cathrine har varit hos mig under helgen :) På fredan var vi bara hemma, och på lördan var vi på bio. "Försoningen", den var väldigt bra. Fast lite invecklad, men ändå bra.. Jag och Cathrine gick ut svarta under ögonen :p Så, den borde ni se! Sen idag har vi bara legat i soffan hela dagen. Eller iaf jag, för hon åkte vid 2 typ.. Bilddagboken funkar inte för mig! vet inte vrf, för väl göra en ny så jag har två stycken. För nu får panik snart, haha. Varför blir man så beronde av ngt sånt? konstigt men sant.. Ska nog klara mig en stund till tror jag. & sen ska jag även ta bort min piercing, vågar inte ha det längre. Är rädd att jag ska få ett jättefult ärr, och det har ju inte precis gått så bra heller.. Jag ville verkligen ha kvar den.. Men, finns inget annat att göra så. Nej, nu ska jag gå upp i duschen, ta ut piercingen och gråta en skvätt framför spegeln.. (r.i.p)

will I feel this way forever?

I never really cared untill i mett you.

Nu sitter jag här när jag egentligen borde träna på provet inmorgon.. Kan typ, ingenting. & det är skitmycket vi ska kunna! Menmen, får väl sitta med det sen. Usch, jag luktar räkor också, gjort smörgåstrårta i skolan idag :p Det är gott.. Fast inte lika gott när man luktar räka en hel dag.. Hoppas att jag inte behöver att ta ut min piercing, men det börjar att bli bättre nu :) har hat i två månader tror jag. Men mamma hade ngn bra salva som jag haft.. Men jag tycker inte om min navel, för den är så konstig. Har jättejobbigt skinn där, & andras navlar kan vara jätte elastiska, men det är icke min! ;) men jag ska verkligen försöka så att jag kan ha kvar den. för ifall jag måste ta ut den orkar jag nog inte ta det igen. För det gör ONT! Nej, nu blev dt mycket 'navelprat' .. På fredan kommer cathrine hit! Det tycker vi om :) vi ska nog gå på bio och så, eftersom det inte blev ngt förra gången. Nej, nu ska jag sätta mig med mitt underbara prov :)

you know I'd walk a thousand miles.

Blev ju inte som planerat med kd ändå, fast det visste jag redan.. Så jag stannade hos pappa tills på lördag, för då skulle jag få skjuts ist. Var väl inte så härligt att gå upp vid halv 8 kanske, men då sparade jag iaf 56 kr :) eller, jag tror dom höjt nu igen.. Jag var så trött så direkt jag kom hem gick jag och lade mig igen.. Sen åt jag, duschade och blev med mamma till stan, för vi skulle kolla på Marie Picasso.. Det var bra :) fast hon sjöng ju bara två låtar så. Hann ju inte se så mycket.. Sen kunde jag åkt på hockey ifall jag ville, men hade ingen direkt lust. Så stannade hemma med naturgodis&dricka ist ;) så, där rök pengarna jag trodde jag hade sparat med bussen.. Haha! menmen. Har nyss suttit och kollat färdigt på 'Sagan om de två tornen', jag älskar dom filmerna :) Fast var väl lite tråkigt att sitta ensam kanske :p Nej, nu ska jag återgå till tv ;) sen ska jag nog faktiskt sova..

in the end, it doesn't even matter.

idag gick jag upp typ 11, hurtig som jag är.  För 11 är faktiskt väldigt tidigt för mig.. Jag gick upp, duschade & åt. Sen tog jag bussen & åkte till uddeholm :) för där var malin, ia & madde :) det var väldigt skänt att se dom, var alldeles förlängesen. Och det känns som om vi aldrig ser varann längre.. Det bara blir inte så.. Men ifall, när vi jag kom dit så åt vi (; sen seplade vi spel, haha :p Sen åt vi igen, & sen tittade vi på film. :) skulle egentligen ha sovit där men pappa kom & hämtade mig ist för jag ska till kd imorroon med elin, ifall det går som planerat. Och det brukar det inte göra, så jag för se. . Hoppas det iaf. Är meningen att vi ska gå på bio & sånt :) Yes, nej nu ska jag gå & ta med ngt att äta, eftersom jag gör det så sällan..


Nytt år, nya besvikelser.

Det skålade jag och jocke för igår..

Det blev bersäng på nyår. Var väl sådär, hade roligt stundtals.. Men jag var väldigt stolt över mig själv för att jag var ledsen för en bra anledning, eller det är klart det inte var en bra anledning.. Men jag trodde jag skulle vara ledsen över en annan. Men det var jag inte, och det tyckte jag var väldigt bra :) 2007 har varit både hemsk & underbar..
Jag har varit som lyckligast och vissa stunder önskar jag inte hänt. Jag förlorade min bästa vän. Jag förlorade två av dom viktigaste personerna i mitt liv.. Men, ensam är väl stark. Eller? i år skaffade jag ett nyårslöfte.. Men jag insåg redan på nyår att det inte kommer gå. Såna saker bestämmer man inte över själv.. Jag kanske inte har ansträngt mig så mycket som jag borde ha gjort för att glömma. Men jag försöker att intala mig att jag inte kunde gjort mer. Vem kom på att man skulle göra nyårslöfte? jag menar, om man inte klarat av det löftet under året som varit, så varför skulle man kunna göra det året som kommer? ingenting är ju annorlunda, förutom ett datum.. Jag behöver inte löfte som jag ändå inte kommer att hålla. Det vet jag. För det löftet är något jag försöker med varje dag. Men jag ska verkligen försöka. För min skull.. Du tror nog inte att jag försökt eller ansträngt mig. Men det har jag.. Du vet bara inte hur det är..

RSS 2.0