JAG FINNS HÄR ♥


Mig behöver du aldrig tvivla på, jag kommer alltid finnas för dig.
Så som du funnits för mig, du är värd det bästa, glöm aldrig det! ♥

ÖPPET HUS.

Gick upp vid 7 idag och det var tuuungt.. Men vi tog oss upp iaf och åkte iväg till skolan. Ända tills 2 så stod jag och Sandra i baren och gjorde drinkar :) var skitkul! Så det gick fort och + att vi får en biobiljett ;) så det blir bio imorron. Jag och Robin ska gå med Sandra och Nicklas :) Och sen är det ju skyltsöndan så vi ska väl kika lite i affärer också :) Blir kuul och filmen är nog säkert minst lika bra som dom andra. Skulle ju varit med Emma och Sara idag men jag mår inte alls bra, har haft huvudvärk hela dagen och sen är snos för engångskull ledig på en lördag. Så förhoppningsvis ses vi till helgen :) Men nu ska jag joina min familj som har suttit och kollat på hockey i flera timmar. Mindre kul, men snart blir det film och chips :) Vill bara tillägga att jag mår så himla bra just nu! Min älskling är bäst :)

BAD ROMANCE.

Torsdag idag så helg imorron, och det har gått foort :) Nu sitter mamma och robin och kollar på hockey, men dom var inge bra så det var inge kul och kolla på ;) Blir ingen hagfors till helgen heller för jag och sandra ska vara med 2:orna när dom har öppet hus. Blir nog kul för vi ska stå i baren :) och + att vi faktiskt får en biobiljett, så på söndagkväll vill jag gå på "luftslottet som sprängdes". Skyltsöndan då också, det är mysigt! :) Kan nog inte riktigt fatta att det är jul snart, har gått så otroligt fort.. Hoppas på att få leka med emma och sara på lördag? :) om ni stannar i kd. Jao, det var allt för mig, tjarå.

25 NOVEMBER.

Nu har vi rast och sen börjar bartekniken :) sista lektionen! Drygt.. När jag slutat ska jag med Robin och köpa jacka :) och sen ska jag verkligen jobba med projektarbetet, skärpning! Eller hur Sandra? :p Grey's Anatomy ikväll också, tycker synd om min snos som får stå ut med alla mina serier, inte lätt inte ;)

Vet inte om jag ska till hagfors eller inte till helgen. Har ju sagt till pappa att jag ska dit nu, men både emma och sara är i kd så då är det inge kul. Mja, fårse :)

24 NOVEMBER ♥



Robin Westlund ♥

TRANSFORMERS.

Bion förut var jättebra :) fast tror jag tyckte att ettan var bättre. Nu är Robin iväg på jobb och jag och Eric sitter och kollar på Transformers 2 :) Nu kom bror tillbaka så det var en kort mening jag skrev, härra!

BIO.

Igår gjorde jag sista dagen på Glada Ankan. Ska bli väldigt gott att komma tillbaka till skolan faktiskt, men jag trivdes jättebra där :) Kul att jag fick reda på att vi har ett ganska stort prov på tisdag. Och kul att jag hinner träna nåt. Menmen, idag har iaf min älskling bjudit mig på bio :) New moon såklart! Den har jag längtat efter, hoppas det är sådär bra som den första. Men nu ska jag vara lite social mot Robin :)

PRAKTIK.

Nu sitter jag här i mammas morgonrock och ska snart göra iordning mig. Kvällspraktik idag. Inte kul.. Hoppas det inte kommer så mycket folk så jag får sluta tidigare ;) men brukar vara ganska lugnt på tisdagar så. Sen får jag se ifall Robin kommer hit eller om jag kommer till han :) Nej, nu måste jag nog sätta på facet och göra nåt att äta. Just det, skolkorten kom igår. Japp, jag tänker nog inte ens kommentera. Så fina var dom!

FACE DROP.

Nu har jag precis färgat Fridah i håret och snart ska vi äta lite mat :) Robin är på jobbet som vanligt på helgerna ;) fårse om jag är vaken när han kommer. Är ganska trött nu så. Och efter vi ätit ska Fridus klippa mig också, jag som är så fjantig med mitt hår så kommer säkert inte ta så mycket. Men snedlugg blir dt iaf :) jobbigt att jag kommer bli afro när jag duschar nu framöver ;) Ganska sött. Nej, nu sitter min vän och äter så ska göra henne sällskap :) 

12 NOVEMBER.

Bloggen ser inte så fin ut nu men blir väl och göra nytt snart :) Sitter iaf hemma hos älskling nu, men är bara jag och henric hemma för han är på hockey! Men matchen har slutat så han borde komma när som helst :) Jag har iaf varit snäll och köpt potatiskroketter och creméfraichegrejs till oss ;) jag gick ändå hit ifrån mig, låångt enligt mina ben och min kondition men jag kom fram. 

Imorron ska jag till sara där emma och ida är :) har inte sett sara på jättelänge så ska bli greeat. Nej, nu har jag inge mer intressant och skriva, höhö.  

FREDAG.

Nu sitter jag här och väntar på att idol ska börja igen. Men nu får jag titta själv för älskling har lämnat mig för att jobba :( men han kommer hit inatt igen iaf :) tycker lite synd om han! Efter idol är den en bra serie jag ska se, sen blir det nog badet och sen sängen. Har skippat praktiken två dagar nu men kvällspraktik är inte så himla rockigt. Jag vet inte ens varför jag skriver här, vem är intresserad av vad jag gör liksom? :D men är iaf jävligt kul och kolla tillbaka och läsa om nåt år eller så, så jag ska försöka skriva mer :) Men nu blir det idol!


1 NOVEMBER.

Halloween igår och alla var ute på fest utom jag. Men jag var inte direkt sugen på och klä ut mig eller dricka så det gjorde inget :) Vid halv 1 så ville Anton ha med mig i bilen när han skulle hämta folk i bersäng så då blev jag med. Sen hem och sängen direkt. Om två timmar går bussen så ska försöka och bli lite pigg, har nyss gått upp.. Och sen när jag kommer till kd så tar jag bussen till Robin :) sen blir det hem till mig för hockey och mys :) Skola imorron och sen praktik i 3 veckor. Jag orkar inte.


RSS 2.0