Det är inte regn som faller.

Jag och camilla var ute & kollade på julskyltningen förut, var mysigt :) Men fan vad allt har gått fort egentligen. Tyckte inte alls det var längesen sommarlovet tagit slut. Menmen, så är det :) Nej, nu måste jag sova. HEJS.

I don't miss you, just who you used to be.

HUR KUNDE DANIEL ÅKA UT?! Han skulle ha vunnit allt tycker jag. Menmen, nu hoppas jag andreas åker ut iaf.. Var hemma denna helgen, camilla & stefan är här också :) Bakade kolapaj förut, var väldigt gott :p Annars har vi inte gjort ngt speciellt, ska nog bara vara hemma. Fast på söndag blir det att åka till stan & kolla på julskyltningen här, för första gången :) Ska bli trevligt. Och imorron kommer pappa med en mobil till mig, gott :) eftersom min är som den är.. Nej, nu ska jag tillbaka till tv:n, Hejs!

Sometimes I wish I did act like a boy.

Blev ingen byn för mig del. Var med anton & emma ist :) Vi blev med emma till värmullen, för hon skulle äta :p sen gick vi hem till anton & kollade på "Ratatouille" (stavning?) Den var bra. Hade velat åkt till byn den helgen, men många sa att det inte var så mycket att ha ändå. & det kommer väl fler gg.
Idag i skolan har vi lagat mat till hela arbetslaget, Jag tycker om min skola :) Man behöver ju aldrig gå & vara hungrig iaf.. Nej, nu ska jag gå & äta. Hejs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0