FACE DOWN.

Dagen idag gick väldigt foort, vet inte varför :p men gött! Och vi fick reda på våra praktikplatser, jag blev på glada ankan :) Dom säger att det är jättebra där så det hoppas jag på. Sen åkte jag hem och lagade mat till mina kära syskon ;) Kung jag är alltså! Och nu sitter jag här med kaffe och ska plugga alldeles snart. Två prov imorron! Samhäll och religion, heja va kul. Men sen kommer Robin hit iaf, så då blir jag gladare :) Just det, igår blev jag och Fridah med till Sandra och Nicklas lägenhet, var jättemysigt verkligen. Vill också ha eget :) man det har jag då inte råd med ;) Om nåt år kanske. Nej nu måste jag fortsätta mitt pluggande. Härra!

CAUSE I MISS YOU!

Jag saknar dig! förstår du det? :) söstra mi!

I COULD HOLD YOU FOREVER.

Var ju i Hagfors under helgen och det var great :) Fick umgås med Emmsan mycket och det hade jag verkligen saknat! Vi gjorde inget speciellt, skratta och prata som vi är väldigt bra på. Är så glad att jag har den människan, för även om jag inte ser henne alls mycket längre så vet jag precis vart jag har henne :) Såna vänner ska man ha. Nu ska jag snart göra kladdkaka och sen blir det desperate ikväll, sen göra lite läxor och sen sängen! Och nu ska jag försöka äta lite nyttigare inför beachen 10, fast så säger jag ju varje år och inte göra jag nåt åt det ;) men nu ska det bli ändring! Eller nåt..

sötnosen min :)


och här är moa fotograf!


LITE BILDER;
















SNYGG, SNYGGARE, SNYGGAST.








10 OKTOBER.

Nu är jag hemma hos emmsan, det gillar jag :)
Hon betyder så himla mycket för mig den bruden!



FALLING FOR YOU.

Igår var det kvällsöppet tills tio typ. Så vi var väl i skolan i 12 timmar eller nåt, var ju kul att vi blev lediga eller så. Icke :) Men det var faktiskt riktigt kul så det gjorde inte så mycket! Var väl vid Robin runt tio nångång, då blev det dusch, färga Fridah i håret och sen sooova. Var trött som en jude när jag skulle upp ;p Slutade vid typ tre idag så blev in till stan med Fridah och Sandra. Men sen drog Sandrisch och då gick jag och Fritchof till waynes för lite fika. Sen till bussen mot Hagfors :) 

Kvällen har spenderats med min otroligt saknade vän Emma :) känns som om jag inte sett henne på läänge. Men det var ju typ juli så det var ju ett tag sen. Vi kollade på Idol och myste. Kanonkul ;) Höhö.


YOU'R MY SUN.

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag, men har nog inte så mycket och skriva om kanske. Igår skippade jag skolan iaf. Åkte ju till min snos i måndags, och vi sov ingenting för hans tåg till Göteborg gick vid 6 :p Han skulle på mönstring, så eftersom det inte gick några bussar så tidigt så gick vi alltså in till stan vid 5. Jag var något pigg ;) Så jag kan ju säga att det var gott och lägga sig i sängen då, mamma hade tydligen pratat med mig och grejer men jag var nog ganska död. Haha :) Han blev iaf klar under dagen så han kom till mig igår kväll :) Jaja, ikväll blir det Grey's Anatomy och sen ska jag sova för är såå trött! Nu vet ni det också.

RSS 2.0