RUN THIS TOWN.

Nu sitter jag hos min Fridah :) Blev ingen skola idag, jag är fortfarande sjuk så då hakade Fridah på ;) Igår åkte jag till Sara och hälsade på en stund :) var där i en timme tror jag, sen mötte jag Fridah och Henric vid casablanca och vi hyrde film. Sen till Robin :) var vaken typ hela natten tor jag så är ganska trött nu. Så snart ska vi iväg till Robin och Henrics lägenhet och städa lite sen blir det nog ochsova nån timme. Fårse hur det blir med praktiken imorron, är ju inte bra om jag är sjuk och ska vara i köket, så blir nog hemma.. Är ju gött det också ;) Nej, nu ska jag se vart min vän tog vägen :)

FORTFARANDE SJUKER.

Nu är det inge kul längre :( börjar väl bli lite bättre iaf, men har fortfarande så himla ont i halsen.. Knappt så att jag kan svälja ens. Kommer ihåg när jag var så sjuk en gång när jag och cathrine var grannar på den gamla goda tiden ;) och jag satt hemma hos henne med en hink som jag spottade i samtdigt som vi kollade på 'buffy och vampyrerna', haha, vi var lite besatta i det :) saknar henne jag! Saknar den tiden. Får bli och hälsa på henne snart :) Nu blir det mat, fårse ifall jag kan äta nåt, har bara fått ner nyponsoppa än så länge.. 

Dom här fisarna är i bulgarien nu :)
Fick ett sms förut och allt var tydligen underbart! 
är absolut inge avundsjuk eller så ;) höhö. 


JAG HAR BLIVIT SJUKER.

Nu är det lördag och jag skulle varit på praktik idag.. Men jag blev jättesjuk på typ en halvtimme eller nåt :s konstigt. Har väl gått och fått svininfluensen tänker jag, mamma sa faktiskt att jag såg lite grisig ut, höhö. Har inte varit inne på datorn på några dagar, ganska gott faktiskt :) Har umgåtts med Fridah, Henric och Robin typ varje dag :) dom är bra dom! Och praktiken går jättebra också, hamnade på ett jättebra ställe. Nej, nu ska jag gå och ta en till värktablett, mår inte alls bra.. Men nu är jag iaf sådär glad som jag inte varit på väldigt, väldigt länge. Hoppas den känslan håller sig kvar :)

SWEET DREAMS.

Nu ska jag upp i duschen så jag fattar mig kort ;) På fredag minns jag inte vad jag gjorde, inget spec. Sen på lördag blev det lite jobb med Sandra på ett bröllop, gott med lite pengar :) kom hem därifrån typ halv 11, vi duschade och sen iväg till Fridah, Henric, Niclas och Robin för lite fest :) var en kul kväll och gick vi somnade nog runt 6. På söndag kom vi på att vi skulle "dynga" alltså inte sova alls ;) och dom flesta lyckades iaf, kan ju säga att jag var lite trött i skolan idag. Så efter att jag, Sandra och Fridah varit och köpt oss baguett blev det hem till Hrenic och Robin för att sova :D jag vaknade två och fick panik eftersom jag trodde att det var tisdag och vi hade missat praktiken. Haha, jag var verkligen jättesäker på att det var tisdag också.. Aja, så är det när man är trött som en gnu.. Nu blev det inte så kort ändå ;) Godnatt med er! 

BEAUTIFUL NIGHTMARE.

Första skoldagen är gjord! kändes jättekonstigt och vara i skolan :o men ändå gött, så man har nåt att göra om dagarna ;) vi fick mest information om praktiken och så. Börjar redan på tisdag, örk.. Men hanmade på en bra plats så blir nog bra ändå. Blev med sandra hem efter skolan för vi skulle träffa maggan som vi ska jobba hos typ, eller aa vi ska jobba som servitriser på ett brollp imorron :) Härligt med lite cash. Vi är nog färdiga vid 10 eller nåt, och då kommer fridah och hämtar oss, sötis :) och sen blir det hem till mig och duscha och göra mig iordning för lite fest :) börjar ju ganska sent, men äh ;) Blir nog en bra helg. Nu ropar mamma åt mig, Hejdå :)

DAY AND NIGHT.

Igår åkte Frida hem :( saknar henne redan! Men hon skulle komma tillbaka snart sa hon, så jag får väl lita på det ;) I fredags fick jag ju min efterlängtade lön, så vi gick upp tidigt och åkte in till stan och sen bergvik för att handla. Och jag kan ju säga att jag inte har speciellt mycket pengar kvar... Men dom är ju till för att anvädas så ;) Tror iaf att jag köpte mig bra saker. Sen på lördag kom Sandra till oss och vi drog en liten förfest hemma :) sen åkte vi in till stan och det blev score, och där rök några hundralappar.. Sen till någon fest och sen hem och sova. Har varit en riktigt bra helg :) Och på fredag börjar vi skolan! Gött att man får helg direkt tycker ja, höhö. Nu är jag väldigt hungrig, men mammsen är och handlar. Och det blir typ världens godaste mat; potatis, fisk och remouladsås ;) Det ni! 

BILDER FRÅN SARA'S PLACE.














HAPPYFACE!

Nu är jag glad! För jag får min lön imorron :) så jag och frida ska upp tidigt och vara i stan när det öppnar ;) Ska försöka att inte göra av med allt på en gång, men det märks väl :p Sen när vi kommer hem blir det kräftor och annat gott här hemma :) Och på lördag blir det utgång. Känns som en perfekt helg! Och gud vad alla får körkot hela tiden! blir ju deprimerad.. Menmen, ska verkligen ta tag i det nu nu när skolan börjar :) Det får väl ta den tid den tar antar jag.


jag är ingen soldat.

Imorse vaknade jag 10.15 av att moa gick in och väckte mig :) var bara att gå upp det! men det var gott att gå upp i tid faktiskt. Har inte gjort så mycket idag heller, spelat tekken3 med moa i flera timmar känns det som :p är ju skit kul det! Sen åkte jag och marita och hyrde en film och köpte chips&dipp :) så har bara myst framför tv, och nu blir det nog sängen.

Imorron kommer äntligen min saknade syster hit :) Vi har planerat en massa, men känns inte som om min lön kommer att komma. Brukar ju ha ganska tur i alla tycker jag, så säkerligen inte. Men skickade iväg lönpappret runt 17 eller 18 juli, och det är ju ett tag sen :s så vet inte varför jag inte fått det än. Bara det inte blivit nåt konstigt.

All the singel ladies.

Nu sitter jag hos pappa och har nyss varit ute och busat med kaj lite :) Idag vet jag inte vad det blir, ska nog bara vara hemma tror jag. Och imorron ska jag passa moa lite :) Har inte fått min lön än! Börjar bli lite lett, men förmodligen får jag den till veckan. På onsdag kommer söstra min hit ;) Och så kommer mamma och hämtar oss. Gott att slippa bussen för engångskull. Vi ska shopppa, äta god mat och ha det jävligt bra (om jag får min lön då somsagt, annars blir det tråkigt..) Längtar :) Var längesen jag såg henne nu också! Lite bilder från sara inflyttningsfest kommer sen, har inte orkat lagt in dom bara ;)


Friday night.

Idag var jag vaken tidigt ska jag säga! Vid 9 satt jag med mamma och åt frukost :) Måste förbreda mig inför skolan snart. Usch! Inte långt kvar nu.. Vid två typ så hämtade Fridah mig nere vid pekås. Vi åkte in till stan och gick till waynes och åt en supergod pastasallad :) Vi satt där och prata ett tag och sen gick vi i affärerna och kika lite :) fönstershopping för min del! Sen blev det glass, och sen blev det dricka och mer prating :) var en riktigt bra dag iaf! Hade saknat henne ganska mycket sörru :) vid fem nångång var jag hemma tror jag. Och nu är jag alldeles själv hemma. Bror är i hagfors men kommer tillbaka tror jag, och mamma är i kristinehamn. Så tv och sängen blir det nog :)  Fårse vad det blir imorron, en dag med sandra kanske! var ju typ hundra år sen så det hoppas jag på :) Hejmäer.

FIKA TIME

Nu ska jag kolla bussar och dra på mig facet och sen möta denna snygging :)




ONSDAG.

Snart är det helg igen, och jag gör fortfarande ingenting om dagarna. Men jag har varit duktig med att gå ut och gå nästan varje dag iaf :) trivs verkligen inte med mig själv just nu, så därför ska man inte bara klaga utan försöka göra nåt åt det. Och jag är på god väg iaf :) känns mycket bra! På fredag ska jag ifall träffa Fridah :) vi ska fika och så, henne ser man inte ofta nuförtiden så det ska bli skoj :) Nu funderar jag på och sova faktiskt.

We war standing on top of the world.

Såhär ser jag ut just nu;


Ganska söt :) Har nyss varit ute på en promenad. Är så skönt och bara gå med musik i öronen. Så det ska jag forsätta med! För motionera behöver jag ju! Har ingen kondition nuförtiden direkt, den tappade jag nog för ett antal år sen ;) När jag kom hem gick jag in i duschen och sen la jag en ansiktsmask :) Mamma är i kristinehamn så snart jag får laga mat åt bror och syster. Men gör mig ingenting eftersom jag älskar att laga mat =D Nu ska jag se vad vi har i frysen.

Så jag lever idag!

Igår vid halv 10 typ så tog jag bussen ner till sundsta för och hälsa på sara och sofie :) Det var en jättefin lägenhet tyckte jag :) man blir ju lite sugen på att ha eget, men om några år så ;) Vi gick till casablanca och köpte lite godis och så :) gick hem och kollade på världens kallaste film =D 'Dude where's my car?' Så jävla bra! Sen satt vi och pratade och hade det allmänt trevligt, höhö. Halv 1 tog jag bussen hem och det blev sängen :)

Sen blir det grilla och åka iväg till sara för lite fest :) Och vädret är faktiskt riktigt bra också :) men man vet aldrig, regnar väl ikväll tänker jag. Hoppas på en lyckad kväll men det tror jag!

SKÅL!


RSS 2.0