Queen of my heart

Nu är sandra uppe och duschar, och snart är det min tur :) ska göra iordning oss och sen iväg nånstan, tror vi har lite bråttom, men det har vi alltd ;) hoppas vi hittar nåt kul ställe och vara på iaf.. Fårse hur mina fötter mår efter ikväll/inatt när jag kommer hem, klackarna är lite höga och det är jag inte van vid. Men det tar vi då ;)

Mammsen fick åka in till akuten inatt :( har problem med magen och tarmarna, så hon ska nog göra en titt-håls-operation idag eller imorron, så hon får reda på vad som är fel. Och på Felicias födelsedag också.. Mamma måste ha varit hitler i sitt andra liv eller nåt riktigt elakt så mycket skit som händer henne jämt. Tycker så synd om henne. Hon är bäst och förtjänar det bästa, men allt har väl en mening kanske? har jag svårt och tro men.

910429

Happy birthday, happybirthday to me ;) nu skulle ni allt ha hört min ljuva stämma när jag sjöng. För mig själv ja.. Fast frida sjöng en liten fin trudelutt förut också :) mycket trevligt. Ja, vad har jag gjort idag på min dag då? inget spec faktiskt. Gick upp och åkte iväg på praktik, fick sluta halv 12 och gick på stan med sandra lite :) har ju fått mig lite pengar nu så kom hem med en klänning jag ska ha imorron, och ett par skor :)

Vid 1 så kom linus också, vi blev med och kollade när sandra tatuerade sig :) blev snygggt! och jag satt och var en aning nervös. Inte för hennes skull, men för min ;) men sandra är ju kinnan av stål så hon visade ju ingen smärta, fast hon sa att det gjort ont faktiskt.. Jaja, jag överlever väl förhoppningsvis. Eller så går jag därfifrån med en bokstav på mign kropp ;) nerjdå, så farligt är det nog inte. Tryckt i mig philadelphiatårta idag också! som varje år, finnns ingeeet gooodare! TAGGAD INFÖR IMORRON, Hejdå :)

Solen i ögonen

Nu är det söndag. Skola imorron för första gången på läänge, känns lite konstigt. Men ändå gott :) Så nu har vi gjort hälften av våran praktik. Kommer bli en kort vecka nu också eftersom vi är lediga på fredag! :p så utgång på torsdag blir!
Fyller ju nu på onsdag :D kan inte förstå hur fort det går alltså! Tråkigt att jag inte får mitt leg förns den 1 maj, men blir och gå ut på krogen helgen då så jag klarar mig :)

Känns som om alla får körkort precis när dom fyller typ, jag vill också ha! men det kommer nog dröja ett tag, eller aa ett låångt tag ;) mammas bil är paj så kan ju inte åka med henne nu. Och jag började alldeles för sent! men äh, noga, tar det väl när jag tar det ;) Aja, men nu börjar snart oth och gossipgirl :)

No air

Fyfan vad gött väder det är ute då! :)) Har suttit ute i solen ett tag nu. Örru fräknar i hela ansiktet, men det är ju ganska sött (y) behöver inte ens sitta ute i 10 min innan dom invaderar facet ;) Sen ska vi grilla här hemma, ska bli förbannat gott :) Sandra kommer och joinar också :) men nu ringde hon och sa att hon och nicklas kommer hit snart. ska iväg på marknad och så :) så nu har jag icke tid, ciao!

Alis Volat Propriis

Har funderat mer på min tatuering och jag vet inte riktigt hur det blir.
Tror det får bli; Alis Volat Propriis ist, som betyder; hon flyger med egna vingar.
Det är så fint tycker jag. Är heller inte lika vanligt som det andra jag skulle göra..

Men får hoppas det får platsen där jag har tänkt och ha det,
annars får det bli på ryggen. Men förhoppningsvis blir det som jag tänkt :)
Inte långt kvar nu! bara några veckor!
hoppas det inte gör allllt för ont ;) men är väl bara och stå ut den lilla stunden.

En bra dag :)

Igår sov ju sandra och fridah här, kan ju säga att jag inte sov så många timmar. Dom andra somnade men inte jag. Men när klockan var runt 5 tror jag att jag somna in :p gick upp vid halv 11, duschade och gjorde oss iordning. Vid 1 skulle fridah köra upp så vi gick på stan och väntade. Sen kom anna också :) så gick alla och åt, var en mysig dag :)

Nu börjar praktiken igen och jag är inte alls sugen.. Kommer vara så trött om dagarna. Men förhoppningsvis går det snabbt, för när vi är tillbaka i skolan igen är det bara 3 veckor kvar tills vi får sommarlov! :o helt sjukt! Och snart fyller jag år, blir att beställa arvikabiljett för pengarna jag får. Jag längtar! :)

GRATTIS SÖTO :) Roadtrip i sommar? ;)


Love me, hate me.

Kom hem ifrån sunne vid 5 typ :) varit där sen i torsdags, alltid lika kul och vara hos min cathrine :) på fredag var vi ute, och på lördag gjorde vi inget spec, kollade på film och så.. Tack för helgen iaf, min vän <3

Nu sitter jag hemma med sandra och fridah hos mig :) hon klippte oss förut, nu mår nog mitt håt lite bättre :) vi har inte gjort nåt speciellt, kollat på film och pratat. Dom är bra min flickor :) dom ska sova här och imorron ska vi ut och äta och så. Hoppas på att det blir fint väder också.. Ja, men nu ska jag vara lite social mot mina vänner. Tja :)


Gomorrrrrron gomorrrron

Gick upp 7 idag :o packade och gjorde mig iordning för cathrine skulle komma vid 8 typ. Men nu är klockan snart halv 10, och dom har inte kommit än ;) så, jag kunde ju sovit ett par timmar till känner jag. Men snart börjar praktiken igen så är väl bara att vänja sig.. Stannar i sunne ända tills på söndag :) men får nog åka hem lite tidigt, på söndag alltså, för då ska fridah äntligen klippa mig och sandra ;) är mycket välbehövligt! men jag är så töntig med mitt hår, så jag kommer bara ta topparna ändå. Hatar verkligen att gå till en frisör, har jag alltid gjort!

Imorron skulle vi ut tror jag :) kommer bli kul!
Längesen jag var ute med cathrine så. Bye :)


liit skillad (y)

Skulle upp och köra med pappa och marita förut, så åker vi upp till skidbacken, åker ett tag och fastnar i leran... Vill även påpeka att det var första gången jag körde! ehe, jättekul, verkligen. Och mitt upp i allt så ser jag en cross komma mot oss, och självklart är det ju fredrik ;D känner att jag kommer få höra detta ett tag framöver :) menmen, även solen har sina fläckar! eller hur? ;) höhöhö.

Gooodnaaatt

Nu har jag typ precis kommit hem från sarus :) Hade en bra kväll, som alltid men domdär två :) höhö. Är så leeskitt och gå hem om nätterna själv tycker jag, så jag var tvungen att terrorisera syster på vägen, men jag klarade mig hem ändå, trots alla faror som ligger och lurar i natten. Mohahah, nej nu är jag trött, och imorron ska jag leka med min homie fredrik :p ska bli kul dää. Aja, nattti natti. Men först en liten natthälsning från mig :)




lettt

Sitter hemma vid sara nu, hon och emma är vid filmbolaaag och köper chips. Och jag var verkligen jättesugen på naturchips! men det hade dom ju inte. Liiit lettt. Var dåligt tycker jag (n) men nu började desperate igen :) jag är lite nörd, så därför jag inte blev med dom, eheh..

and this is how you reminde me.

Nu gjorde jag om texten, men det är nåt cp för det ser inte lika ut om jag kollar på systers och mammas dator :p aja, noga :) får väl göra om sen eller nåt. Imorron åker jag till pappa, men måste hinna åka in till stan och ta kort till legetimationen så jag hinner få det när jag fyller år typ ;) annars vore det lite tråkigt!
Stannar där tills på torsdag, sen blir jag med cathrine till sunne :) Blir party där på fredag tror jag, ska bli kul! Klippa mig skulle jag vilja hinna med också, om fridah kan imorron såklart :) nej, nu ska jag checka thö ung och kolla ifall maten är klar. Tjao!

vi ska åt samma håll.

Tänkte lägga upp lite bilder från i lördags :) hos thai! 













Var lite bilder iaf :) kvällen var kul!

a freak like me!

Nu har jag redan gjort min första vecka på praktiken, går fort! och nu är det fredag och jag har ingenting att göra. Sandra ska iväg och äta med släkten, anna och fridah är tofflar :p så nu sitter jag här själv. Tillochmed mamma ska ut på party ikväll! aja, får väl hoppas det blir imorron för oss iaf :) har lånat massa filmer av grannarna, så får väl sitta här alone och utan godis :o kan väl vara lite nyttig för en gångs skulle kanske? aa det märks ;) 

I onsdags skulle ni hört oss inne vid grannen, hesa var vi alla dagen efter kan jag lova. Skulle så jävla gärna velat vara där! menmen, såg det från tv:n och det fick väl gå det med :) så himla gott att dom vann iaf! Liiit med folk det var på torget då ;) fick panik när jag skulle leta upp sandra bland alla 15.000.. Nej, nu ska jag göra nåt annant. Slash F

 


Praktik.

Klockan är bara 21.20, men jag ska alldeles strax sova :o Har praktik imorron, börjar 8! så, bara att gå upp runt halv 7 -.- slutar vid 3 och jag känner att jag kommer vara ganska död. Men ska försöka med sats innan jag åker hem :) känner verkligen inte för att praktisera i 4 veckor nu.. Men har iaf påsklov en vecka emellan, så det kanske går..

Idag har det också varit skitfint väder! :)) slutade skolan och åkte till scandic och sa hej, sen blev det stan med sandra och fridah :) var en mysig dag! åkte hem vid 4 typ. Och nu sitter jag här, men inte så länge till. Gonatt :) Slash F

baby goodbye.

Vaknade 10 idag på min lediga dag, orkade inte somna om så jag gick upp. Städade hela nedervåningen typ, så nu blir mor glad på mig :) höhö. Igår fick jag igång mitt abonnemang också, har inte varit för abonnemang förut, för att jag tror att jagskulle slösa alldeles för mkt pengar ;) men dethär är faktiskt bra! så, vi får väl se hur det går. Fick ett nummer som var likt mitt iaf :) fick även min bikini som jag beställt, det var skitfin men satt skitfult på mig, örru beachen 09! så den ska jag ner och skicka tillbaks sen.

Idag vet jag inte vad det blir, åker nog till anna ikväll :) och imorron blir det party! kul att jag alltid lyckas göra slut på pengarna direkt jag får dom, men sats ska jag iaf sluta på i september, är för mycket pengar för mig. Så det ska bli gött :) Aja, nu ska jag dra till tv:n, härra. Slash F


RSS 2.0