Fryksdalsdansen :)









Jag glömde min kamera, så det fick bli några bilder från emma iaf :)
Jag hade väldigt kul faktiskt :) fast jag aldrig gick in. Det var liite för dyrt för mig!
Nu väntar jag på min lön så jag kan handla lite. Den borde komma snart :)

Beslutsångest.

Fryksdalsdansen eller Karlstad? svååårt..

I tisdags tog jag en liten tripp med anton som fått körkort :) Sen skjutsade han hem mig och vid halv 12 eller nåt gick jag ner till tempo för att möta emma och sara :) Gick hem till saren där vi skulle spendera natten. Blir mycket skratt och prat när jag umgås med dom två, Haha :) sist jag kollade på klockan var hon 04.06, konstigt detdär att man säger hon när man pratar om hur mycket klockan är ;p Aja, då somnade vi iaf. Emma var uppe tidigt för hon skulle jobba, men jag och sara gick väl upp vid halv 1 eller nåt om jag inte minns fel? Åt frulle och pratade ett tag innan jag gick hem :) Sen blev det och hälsa på Farfar i torsby. Och idag har jag inte gjort nåt, härligt väder har vi ju inte iaf (n) Nej, nu ska jag nog sova :)

SÖNDAG

Jag har varit så rastlös ett tag, känns inte som jag har gjort nånting sen jag kom hem från arvika. Men imorron åker jag till Pappa iaf :) Blir väl och hälsa på farfar också, som börjar bli bättre :) Fårse hur länge jag stannar. Skulle vara kul och bli med till sunne nåndag till helgen också. Sandra vill ha med mig till liseberg men jag har inte fått min lön och äger inga pengar för tillfället och jag hatar att behöva låna pengar så jag blir nog inte med.. Nu flagnar jag ganska rejält, är skitjobbigt för det kliar som fan. Snart får jag skaffa mig en såndär låda som en gubbe har i austin powers, där han samlar alla sina skinnflikar i. Haha :) Nu får jag inte bränna mig nåt mer i sommar! För det är inte kul.

Igår såg vi på bedtime stories :) Jättemysig och bra film =D Och idag blir det mer film. Och eftersom jag varit så himla nyttig dom senaste dagarna, varför sluta nu?
Nej, så nu ska jag gå och göra kladdkaka! De lell gött :)


En lugn lördag.

Jag har varit rastlös hela dagen. Har haft det ganska tråkigt. Det har sugit i min lilla partytarm, höhö. Men icke :) Mamma har nyss varit och hyrt ice age 2 som ingen av oss sett än :o Lite dåligt av mig, men nu ska den ses iaf :) På måndag tror jag det blir hagfors. Men först måste jag ordna med papper och banken så jag får lönen ;) Nu blir det film :)



Lite uppdatering; Jag var inte så dålig ändå! Jag hade ju sett filmen,
för längesen faktiskt. Haha. Aa, nu vet ni ;)

Dryg.

Aa, nu har jag varit lite dryg med att skriva :) I fredags fick jag iaf äntligen vara med mina efterlängtade vänner :) Madde, Malin och Ia. Inte varje dag jag träffar dom. Vi möttas vi ica och köpte lite gott :) Eller, bara jag och malin för dom andra var nyttiga! Men nyttig? det är jag då aldrig :) Gick hem till Ia och åt god mat, skrattade och pratade i flera timmar som det alltid blir när man är med dom.. Alla gamla minnen som dyker upp :) Gud vad kul man hade när man var mindre! Det var tider det :)

På lördag kom emmsan hit :) Kulkul! Våra dagar såg mest ut såhär; Äta, tv, sova, Äta, tv, sova =D Men det är härligt det. Vi har varit riktigt nyttiga av oss :) Eller inte. Och självklart ligger vi och pratar om allt och alla tills timmar drar iväg ;) Hon är ganska så bra den tjejen :) Hon drog hem på måndag morron och jag drog till jobbet.

Men nu ska jag nog dra mig till sängen, har varit en hård dag i sunne vattenland, Natti :) + att jag har lyckats bränt mig igen! Vet inte riktigt hur jag lyckas.

I'm back

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Men har inte haft så mycket att skriva om heller :)  Har iaf varit på arvikafestivalen, var skitkul! Men det var ju mindre kul att jag brände mig första dagen och var tvungen att ha tshirts på mig varje dag och undvika solen. Och det var ju inte det lättaste när det var ungefär 30 grader varje dag. Menmen, vdet var himla kul iaf :) Kameran gick sönder andra dagen så jag har ju inte så himla många bilder precis. Men kanske lägger upp den imororn eller nåt :)

Emma skulle ha kommit idag, men det blir imorron ist. Och tur var det kan man säga, för madde och malin skulle tydligen komma till ia idag, så då skulle jag nog vara med dom :) är ju alldeles för sällan vi ser varann ska det ska bli kul! Nu ska jag ta och städa lite och sen upp i ducshen. Hejda :)

RSS 2.0