Bleeding love.

idag har jag inte gjort alls mycket! vaknade vid 1 tror jag. Pizza var min frukost.. Och jag var knappt hungrig sen kebabtallriken, Och jag är alltid hungrig! :p men vid typ 5 så skjutsade pappa mig till ica & jag träffade emma där. Först tog vi ut pengar, sen handlade jag lite.. Blanddricka, hårspray, chips & dricka :p Sen åkte jag hem och såg på film med pappa & broder.. "Oceans Thirteen", den är bra :) sen gick jag hem, och sen dess har jag inte gjort någonting.. Nej, nu ska jag gå och feta till mig ännu mer.  :) Hoppas på att imorron blir en bra dag! :p ska till farmor innan & äta, så jag kommer nog ha en aning bråttom..

it hurts whit every heartbeat.

Jag och emma kom hem igår från kd. Fick mig lite grejer iaf :) platttång, volummaster, två tröjor, smink & ett par jeans. :) så nu har jag inte så mycket pengar kvar.. Vi skulle egentligen ha varit kvar tills idag, för mamma sa att marie picasso var i mitticity.. Men hon hade tydligen tittat fel på datumet så det var inte förns den 5 januari. & då är elin hos mig, så då kan vi gå & kolla på henne :) usch, snart börjar skolan igen. Och jag måste börja träna på livsmedelsprovet som vi ska ha på onsdag första veckan.. Jaja, det går nog bra. Sen ska jag & emma åka till värmullen och äta kebabtallrik. Höjdpunkten på denna helg (y) Nej, nu ska jag nog upp i duschen snart, känner mig allmänt fräsch.. Hoppas att detta nyår blir bra, eller så blir det väl som vanligt.. Nej, så ska jag icke börja mitt nya år. Det blir väl som man gör det till :p

all I wanted for christmas was you..

usch vad allt går fort egentligen. Känns verkligen inte som om det är julafton imorron iaf. Det känns inte ens som om det var speciellt längesen som sommarlovet tog slut. Så jag antar att detta lovet kommer kännas snabbt också. I år har jag bara önskat mig pengar, & det är gott för då kan jag köpa vad jag vill. Så på fredan innan nyår ska jag & emma ner och handla lite. Tror vi stannar vid mamma en dag också.. Blir nog bersäng detta år också, men får nog inte lika roligt som förra året.. Eller ifall man bli på ngt annat ställe, men det tror jag inte. & så hoppas jag att jag får se frida något under lovet också, men det kanske blir svårt att hinna med det. Men jag har inte träffat henne sen i sommras tror jag.. Nej, nu kommer mamma snart & hämtar mig, ska fira jul i sysslebäck detta år.. (y) :p HEJS.

I've made up my mind.

Sitter på datakunskapen nu. Slutar snart :)
Ska ta bussen till pappa vid 2 typ. Ska nog vara med anton sen tror jag :)
& amanda&albin :) Blir så lett när folk ska överdriva & säga massa saker jag inte sagt. Men så länge jag vet vad jag sagt & inte sagt så spelar det väl inte så stor roll.. Nej, nu ska jag & Nora gå & äta :) HEJS.

I can't hold on any longer.

Nej, nu har jag bestämt mig. Jag ska verkligen försöka nu. Du ska bort..
Jag orkar inte ha dig kvar, det har gått så länge nu. Så vrf känner jag ingen skillnad.. Men vill inte att detta ska förstöra mer.. Har aldrig haft en nyårslöte förut,  men detta ska jag verkligen försöka att hålla.
Skulle göra allt för att det skulle försvinna..

Because of you.

Cause I can't forget.

Sitter hemma vid cathrine nu :) & jag tror att hon sover faktiskt :p
Igår åkte vi till torsby och kollade på innebandyn & sånt. :) Det var inte så himla kul, var kallt & jobbigt. Hade hellre varit hemma & kollat på idol. & amanda skulle ha vunnit.. Fast Marie är bra hon också så :)
Idag ska vi bara vara hemma, äta godis & kolla på film :p ska bli gott :)

the best you ever had, is just a memory..
när ska jag sluta hoppas..

you tell me that you need me, then you go and cut me down.

Igår åkte jag, camilla & amanda till x-är.
Var rätt så roligt :) vi sov därborta. Sen när vi kom hem till camilla så bjöd hon mig på pizza :p Hade jag inte camilla skulle jag nog svälta :) Haha..
Usch vad mätt jag är just nu, & sen väntar tacosen också. Men det ordnar sig nog. Idag blir det nog bara att vara hemma, är trött & jag tycker inte om vädret precis. Nej, nu ska jag gå & hoppas på att julkalendern är bra (;

RSS 2.0