JULDAGEN.

Sitter hos pappa nu och har firat lite idag :) Har ätit julmat än en gång och ätit 10 sorters kakor typ. Och sen blir det chips och dipp! Finns ju inge stopp på mig :p Men efter nyår har jag ett löfte jag ska hålla ;) Balklänningen passade också. Precis typ, så nu får jag inte gå upp ett kilo till :o Får bli en diet några veckor innan balen. Höhö :) Åker hem imorron redan eftersom mellandagsrean börjar :) Tar med mig Robin så han får gå och sen handla lite åt mig eftersom jag inte fick så mycket pengar i år. Det är min man det :) ♥

Jag och lillasyster förra julen.





24 DECEMBER ♥



3 månader med världens finaste. Jag kunde inte vara lyckligare

BINGOLOTTO.

Suttit och spelat bingolotto men som vanligt så vinner man ju aldrig :p Så ska nog snart gå och lägga mig för måste nog upp tidigt imorron och hjälpa mor med julmaten ;) Har bara köpt en julklapp iår, lite dåligt, men min ekonomi är inte på topp. Som vanligt :) Robin får sin julklapp efter jul, för ser han inte förns på annandagen ändå. På Juldagen åker vi hem till pappa och firar lite där. Har fått hem min balklänning också, så den ska provas när jag kommer dit. Känner att den kanske inte kommer passa efter all julmat men jag får ju hoppas ;) Fick träffa syster en stund idag också, fast den bara var i nån timme så var det kuuuul. Saknar henne ganska så mycket! Saknar min snos nu också. Men nu blir det nog natten för mig. Godnatt :)


I'M BACK.

Nu har jag nog inte skrivit här på ett bra tag. Men har som vanligt inte gjort så mycket. Har nog mest varit med Robin :D Inga fel alls! I fredags fick vi jullov. Känns ganska sjukt! Bara en termin kvar och sen tar jag studenten! :D Och i maj blir det grekland med pappa, marita och moa :) Var många år sen nu så det ska bli underbart!
Jag och Sandra var iallfall hos Frida på inflyttningsfest i fredags :) Henne var det längesen jag träffade så det var kul. Men blev lite mcket för mig den kvällen så mådde inte alls bra sen. Menmen, så är det ;) Nu blir det nog inte ut nåt mer förns på nyår iaf. Och då jobbar inte älskling så då får jag gå ut med honom för en gångskull :) Nu har han åkt ifrån mig för att åka hem och fira jul i sunne. Blir hårt utan han i flera dagar nu. Men vi får klara oss ;)

GLAD.

CALLE GICK VIDARE! :) min kväll är gjord! Han har varit min favorit ändå sen början så nu är jag glad. Och jag Erik är ju också skitbra så enligt mig är dom bäst :)

Vi fick sluta tidig idag så jag hann med 2 bussen :) Har spelat tekken med moa som gav mig ganska mycket stryk! ;) ätit pizza, chips och dipp och bara kollat på tv :) Gott med såna dagar. Men imorron ska jag vara med Emma och Sara :) Tror vi skulle baka peppakakor, blir mysigt det :) Jaja, nu ska jag försöka jobba med min uppsats. Blir hårt att somna utan min snos vid min sida inatt, men jag får klara mig :)


FRIDORNA PÅ SVENSKAN.







Godmorgon, nu sitter vi på svenskan och har kul :)
Men nu måste jag jobba med uppsatsen.
(som skulle vara inne idag och jag har inte ens börjat) Bye.

RSS 2.0