i'm you'r biggest fan

Igår var vi vid nicklas ett tag, och sen till robin. Var nykter så, sådär jättekul hade jag ju kanske inte, men bra sällskap så det gick :) vi var där några timmar innan det spårade ur lite för paret, haha :) undrar vad dom skulle göra utan mig ja? det vet dom nog inte själva. Jag är bäst ibland, så är det bara, även om det krävdes lite tårar från allas sida, haha :) Jaja, jag gick hem och åt och sen sov själv i den stoora lägenheten. Där låg jag sen och bara väntade på att nån skulle komma in och stycka mig, men jag överlevde ändå.

Fårse vad jag gör idag, tror det blir att gå till nicklas&sandra sen och nån film kanske :) tycker synd om dom som ska behöva stå ut med mig jämt, men noga ;) Och Fridah, nu får du se till och vara hemma nån helg framöver, för vi i kd behöver dig också ibland ;) höhö. Ja, nu ska jag nog in i duschen snart.

jag är dålig på dethär

Aa, var ett tag sen jag skrev, men jag orkar inte ibland :) funderar på att ta bort bloggen när jag ändå aldrig är här, aja vi får se ;) Igår fick jag helg iaf och det känns underbart. Inte för att jag gjort nånting men.. Idag åkte jag och mamma iväg och köpte godis och hyrde film iaf. Det blev 'changeling' som var väldigt bra och väldigt hemsk. Den var även baserad på en sann historia.. Förstår inte vilka jävla folk det finns egentligen? helt sjukt. Aja, nu ska vi inte bli för djupa och försöka förstå det, men se den!

Fårse vad det blir under helgen. Tror inte det blir ett skit faktiskt. Törrt :) men jag orkade inte åka till hagfors heller, hatar och åka buss så mycket även om jag kan tycka det är gott ibland. Men jag skulle ändå vara hemma och passa findus så ;) är själv hemma hela helgen iaf, det är gott!


Nytatuerad ;)

Japp, då var det över det som jag gått och varit nervös över några dagar nu. Men vet ni? det var faktiskt inte alls så farligt som jag trott. Visst det gjorde ganska ont ibland, men man kunde ju stå ut :) sen beror det ju på vart man gör det också, men för mig gick det bra iaf :) och jag blev jättenöjd! :) så nu är jag glad.

Blir ingen skola imorron heller, orkade inte sätta mig på bussen sent. För vi kom hem typ halv 7, och sitta i bussen när det är lite ömt hade inte heller varit så härligt, så jag får sova till morronen igen ;) inge fel alls. Och nästa vecka går vi bara måndag&tisdag sen blir det helg för oss, underbaaart :) slänger väl upp en bild på tatueringen nån dag kanske :) nu ska jag gå och göra mig sallad eller nåt.


Lite nervös och en aning trött.

Haft en jättebra helg :) syster kom på lördag och det blev utgång på dirrren, höhö ;) gjorde iordning oss, åkte in till stan, hämta frida's dricka och tog bussen till färjestad där nicklas, sandra och kjell var :) vid 11 typ så åkte vi in till stan och arena. Jag och frida var ju uppskrivna på listan så det var ju bara och glida förbi ;) liiit kärit! Hehehe. Med ömmande fötter fick vi skjuts hem vid 3 typ :) åt upp halva kylskåpet och gick och la oss :)

Vi kom hit vid 7 typ, åkte och hälsade på camilla och viktor :) och där stannade frida. Saknar henne redan :) Nu ska jag nog sova snart. Ska upp i tid och duscha och äta, hinna bli lite nervös och dra iväg till filipstad för tatueringstime ;) Hoppas jag klarar mig och inte springer ut med en bostav, vore lite fult ;) och nu har jag hunnit ändra mig igen. Blir; faith hope love ist. Kanske tråkigt, men är nåt jag inte kommer ångra, och det är fint :) så jag hoppas det blir bra!


Breath slow.

Sitter hemma hos sandra nu, men hon är i duschen.. Skulle varit på praktik idag egentligen ju, men jag orkade inte och sen så kanske mamma skulle legat på sjukhuset igen. Men så blev det inte, och då stannade jag hemma iaf. Hon opererade blindtarmen för några dagar sen, och hon mår fortfarande inte bättre.. Men mami klarar sig :)

Fick mitt leg igår! :D så nu blir det arena på lördag tror jag, och på fredag kanske hos sandra. Vi vet inte än, men ut på lördag blir iaf. Ska bli väldigt kul! Snart ska vi ta bussen in till stan och sen hem till mig, och sen till stan tillbaka :p ska äta ute nånstans och kanske hinna gå i affärerna lite :)



RSS 2.0