Midsommar 09 var ingen hit.

Igår var det midsommar och den var förbannat värdelös! runt halv 6- 6 kom sandra och nicklas hit. Vi åt av maten jag gjort ;) det var det enda bra med hela dagen.. Sen satt vi och drack lite. Letade fest och letade, och letade... Tills vi gav upp runt elva och drog av oss partyoutfiten och drog på oss mjukis ist =D Haha, aa så lyckat blev det! Sen gick vi hem till nicklas och glodde och jag gick hem runt 1.. Menmen, maten var god iaf. Jaja, nu ska vi snart dra på en film här. Colan väntar på mig därnere, och den sviker då aldrig! hejdå :) 

Someone like you.

Gick iväg till sara och josse vid sju typ :) satt och prata och så ;d och sen vid 9 var emma (drygen) äntligen klar, så vi drog och köpte lite godis :) sen släppte dom av mig och jag gick hemåt. Ska upp i tid imorron sörru, så därför jag var lite törr. Tar bussen till kd imorron och möter upp sandra :) cathrine skulle tydligen också med, treevligt :) inte för att jag har något och handla för då, men det är kul (y) rea överallt typ, men aja.. Blir fönstershopping för min del! ehe. Sen med mamma för mathandling, jag står nämligen för maten även iår. Det var ju grymt förra året så ;) fårse vilka som kommer och keeeekar. Nu blir det natten för mig snart. Natti :)

Sofie, Emma och jag för två somrar sen, tror vi var iväg till nåt spökhus i skogen.
Sånt vill jag göra mer! är kul med lite bus och äventyr, höhö ;)
Sandra nu får vi styra nåt kul nån dag!


Ma ma mc donalds!

Ja en cheesburgare skulle inte sitta fel nu ;) får nöja mig med en torr smörgås ist..
Har precis kommit hem typ. Har varit med anton :) skulle kolla på desperate idag, säsongsavslutning och allt.. Men självklart funkade precis alla kanaler utom 5:an! då högg det i mitt arma hjärta må ni tro. Får väl klara mig tills på söndag när reprisen kommer.. Och nu är jag hungrig, som jag är 24/7 känner jag? Noga. Mat är det godaste som finns! Hehehe..

Imorron ska jag leka med emma och sara :) ska bli skojjjigt. 
Och sara, nu när du flyttar så förstår du att du kommer få besök ibland va? :D

Brors student :)








Natti natti.

Nu är jag hos pappa :) efter att ha suttit fast i molkom i typ 2 timmar. Var inte alltför kul faktiskt. Jävla bussar som inte går efter ordning. Men pappsen kom och hämtade mig ;) bjöd på en hamburgare gjorde han också! Han är att bra han :) kom hem, hyrde en film och kollade på den. Nu är jag hungrig som en jude men det finns inte så mycket att äta.. Men nu ska jag nog sova och slå en pling till min vän anton. Natti :)


Sommarlov!

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen. Menmen, nu har vi sommarlov iaf, och det känns helt sjukt :) På torsdag bleb jag och sandra med på studentfest på nöjes :) var sådär, hade väl kul :) kom hem vid 3, sov 4 timmar och var tvungen att gå upp för avslutning i skolan. Seriöst, som jag mådde då har jag nog aldrig gjort i hela mitt liv! Fyfan, men ville ju ha mina betyg så det var bara att sätta sig på bussen det. Blev väl ganska nöjd med betyget. 3 g, 13 vg och 1 mvg :) så ni vet alltså, ibland är man ju tvungen och flasha lite. På tal om flasha, hela nöjes såg väl min stjärt utanför också, men äh :) det var nog en vacker syn!

Igår var det bara att ta nya tag och gå ut igen. Började hos thai :) sen gick vi iväg till nån fest, men där fick vi icke komma in ;) drog in till stan för att gå till score. Satt där tills det stängdes och åkte till kenneths för kebabtallrik :D den satt fint vill jag lova! Sen hem och sova i den ensamma lägenheten, men än lever jag :) idag vet jag inte vad det blir, blir väl att glo i min ensamhet skulle jag tro.


TWILIGHT

Ikväll blir det twilight, har sett den ett par gånger, men spelar ingen roll :)
Lika jävla bra varje gång! och jag längtar ihjäl mig efter new moon! :))


I miss old times

Rensade kartonger förut som legat på mitt rum i hundra år.
Där hittade man lite roliga grejer :)








Ibland önskar jag att man bara kunde få gå tillbaka några år.
För oj vad allt kändes roliga och lättare :)

keep you much longer

Jag hann bara vara hos pappa i en dag, för sen ringde sandra och sa att jag var tvungen att åka hem för vi hade tydligen avtalskrivning. Men klant som hon är så skulle jag haft dagen efter henne ;) Jaja, nu är det gjort iaf och det känns gott. 

Igår var emma och sara här och handla, så fick träffa dom :) och denise och ida också :) vi satt med dom ett tag och sen satt jag mest själv i en timme när sandra var på körskolan. Det var lite drygt..  Sen avtalskrivningen och sen hem. Kollade på 'transformers' med bror, och den var riktigt bra faktiskt :) jag, eric och frida kollade ju alltid på det när vi var små ;) höhö. Nu ska jag ta mig en muffins, härra :)


Jag har blivit lite kär i Shia LaBeouf tror jag.

When it was good.

Nu är jag tillbaka, efter hundra år igen :) men mycket har inte hänt, tror jag inte? Aja, nu är sommarn snart här och det är sjukt hur fort det här året har gått! Jag förstår det inte, men gott är det iallafall :) vi är lediga imorron för att vi inte har nåt och göra, så jag skippar torsdan, för jag tog bussen till hagfors förut :)  Är färdig med allt utom en grej i svenskan som jag ska göra imorron, betygen vet jag inte så mycket om. Tror det är okej ändå :) bara att hoppas!

Imorron ska jag nog vara med min efterlängatde emmis! Har inte sett henne på väldigt länge känns det som, men det har jag nog inte heller så ska bli härligt :) hehehe.. Nu väntar desperate på mig, tjarå ;)


RSS 2.0