KNOCKS YOU DOWN.

Idag är jag helt slut i kroppen. Började jobba runt fyra igår och slutade vid 2.. Och när jag ska ta bussen hem så är det såklart typ en timme kvar tills min buss går eftersom det är natt. Så jag tog 6:an ist, men fick ändå sitta och vänta i en halvtimme. Lite drygt. Var väl hemma efter 3 nångång och då blev det sängen direkt. Imorse när jag vaknade hade jag världens träningsvärk i armarna :p Haha, har väl rört mig för mycket eller nåt. Konditionen är ju på topp alltså :) Och ikväll skulle min Robin ha kommit hit, men han mår inge bra :( så jag fick sitta själv här hemma, inge kul.. Funderar på att gå och lägga mig snart fakiskt, är himla trött. Har bara en lektion imorron och den börjar ett så jag får sova till morronen iaf. Aja, nu hade jag inte så mycket mer och säga. Natti på er :)

I GOTTA FEELING.

Idag var en dryg dag i skolan, skulle ha haft barteknik i 4 timmar (!) egentligen, men jag och Fridah orkar inte stanna kvar så vi åkte typ vid 2. Fick lite dåligt samvete eftersom det är ett så viktigt ämne, menmen.. Åkte till Robin och Henric :) Så jag hann mysa lite med Robin innan han skulle iväg till sunne :)
Och snart ska jag möta upp Therese&co :) Ska hem till Amanda först tror jag, sen skulle dom ut och äta och sen någon krog. Men jag är tråkig och är nykter, har inga pengar eller lust, men det får jag ju säkert sen nr alla andra börjar dricka :p Och sen ska jag ju jobba imorron också, börjar nog inte förns halv 4 nångång, men ändå :) Gott med lite pengar! Så när jag får cashen blir det att köpa en vinetrjacka, vet redan vem jag ska ha :) Och så är det bara och hoppas på att den finns kvar.. Nej, nu hör inte Therese av sig, hoppas hon inte glömt mig ;)

SJÄLVPORTRÄTT BY LINUS OCH SANDRA;

Haha, aa dom är duktiga på detdär med att rita tycker jag :)

I JUST WANNA BE WHIT YOU.

Idag försov vi oss. Som tur är så vaknar jag alltid av mig själv av nån anledning :p kvart i 9 flög jag upp i sängen och fick liv i Robin, värre var det med Fridah som tydligen skulle stanna hemma. Men lite tur hade jag iaf för läraren jag hade då var sjuk, så halv 10 bussen skulle jag ta.. Precis när jag ska ut så hittar jag inte mobilen, går inte och ringa till den heller så missar såklart bussen. Får gå bort till nobelplan, men precis när jag kommer dit så åker bussen så får vänta i en kvart. Sen när jag kommer till stan så åker 5an direkt. Lite Oflyt, var bara och gå till skolan det. Är ju inte så långt men drygt. Aa, det var väl intressant? :) Höhö. Nu blir det iaf och kolla på hockey med mammsen, har ju inte sovit hemma på flera dagar så ska bli skönt faktiskt :) Jag hör att popcornmaskinen är fullt igång så nu blir det och hämta en iskall cola och gräva ner sig i soffan, och att jag har två test imorron gör väl inget.. Och idag fyller Therese år, grattis vännen :) imorron kommer hon hit så då ska jag bli med ut!


23 SEPTEMBER.

Nu sitter jag ensam i Robin och Henrics lägenhet för dom + Fridus är och handlar :) skolan idag har varit så himla mycket skratt! Jag, Fridah, Sandra och Linus kan ju detdär med humor iaf. Gör skoldagarna jävligt kul faktiskt! Haha :) Idag var det fint väder, så jag och Fridah tog oss en kopp kaffe (nu har jag lärt mig dricka!) och satte oss ute i solen med marsvinen ;) underbart! Aja, nu hade jag nog inte mycket mer att säga annat än att jag är väldigt lycklig just nu, och det gillar jag!

FREE FALLI'N

I fredags vid tio åkte jag, Robin, Henric och Fridah till sunne :) Vi var inte framme förns elva typ så vi kom ju igång ganska sent :p Vi var hemma hos Henric, och det var en riktigt rolig kväll faktiskt :) Blev en tidig kväll ändå, vid 3 tror jag vi var i säng. Sov till typ 1 halv 2, åkte iväg och åt kinamat och sen träffa Cathrine en stund, och sen ta tåget till karlstad vid 4 där jobb väntade. Började vid halv 6 och slutade kvart över 2.. Bussarna hade tydligen slutat gå så min stackars mor fick hämta mig ;) Kom hem och tryckte lasagne och sen blev det natten. Ikväll blir det myskväll :)) Men nu ska ta och ringa Sandra så jag kanske hinner se henne idag!

16 SEPTEMBER.

Jag är helt slut, somnade nyss i soffan när jag pratade med Sandra i telefon, haha social :) Snart är det helg iaf, men jag ska jobba! Denna gången får jag lite pengar också, gott :) ska stå i disken :p inte det roligaste kanske, men pengar som pengar. Är hungrig nu också, men behöver jag inte vara så länge till för broder är och köper kebabtallrik till oss ;) ibland kan han! Ville ju egentligen inte jobba till helgen eftersom jag ska med Fridah, Henric och Robin till sunne. Men det är på fredag och jag började inte förns 6 på lördag så jag funderar på och bli med ändå, så kan jag ju ta ett tag på lördag innan jobbet :) blir nog bra det! Så får jag se min Cathrinefis också, var längesen.. På tal om längesen, jag har inte varit hos pappa på flera veckor nu när jag haft praktik och så. Men inget och göra åt, får åka dit snart :)

I FEEL GOOD!

Nu var det några dagar sen jag skrev, men är nog inte inne så mycket på datorn längre :) Nu är det iaf bara 3 dagar kvar tills praktiken är slut, har gått så fort! Och det kommer både bli skönt och tråkigt. Har ju bara varit i skolan 3 dagar sen vi började efter sommarlovet så ska bli gott att komma tillbaka. Fast känns som om jag kommer ångra mig efter några dagar ;) Och kanske att jag får extrajobb på blå också, hoppas på det :) Nu ska jag hjälpa mamma med maten. Är tråkigt att det aldrig blir några bilder men det går inte på denna dator :s konstigt.

R :)

WHEN I'M GONE.

Nu är det äntligen helg! Och nu är jag faktiskt ledig hela helgen och får sova lite :) Sandra har precis lämnat mig och gått till Nicklas. Hon kom hit vid sex eller nåt, så satt vi och prata och gosa med våra marsvin som vi skaffat oss ;) Dom sitter här brevid och låter så sött! Höhö :) Iaf, så åkte vi till casablanca för lite godis. Nu ska jag nog snart sova, är hur trött som helst.

Imorron ville Sandra att jag skulle med ut ;) Och det var ett tag sen så det säger jag inte nej till. Blir nog kul :) Ska träffa pappa och co en stund imorron också. Så, så länge kanske jag inte får sova ändå :p menmen. Hoppas dom kommer ihåg och ta med kameran nu också, den har jag saknat. Jaja, nu blir det tv:n.

I'LL GO WHEREVER YOU WILL GO.

Skolan igår blev väldigt dryg.. Kom dit vid 8 och sen upptäcker jag och Sandra att vi inte har nån lektion förns ett. kändes lite drygt och behöva vänta i flera timmar, så blev lite sugen på och dra hem, men eftersom jag var borta förra måndagen var det bara och hålla ut :p 'färdig mat' är iaf den enda lektionen vi har på måndagar, gott med sovmorron! Efter skolan åkte jag och Fridah till stan där vi skulle göra en massa. Jag slutade på sats, har inte råd helt enkelt. Och sen skaffade jag busskort :) Sen kom Sandra, Henric och Robin och vi drog och handlade mat. Blev kycklingwraps och det var jättegott :) Sen blev det och kolla film, 'män som hatar kvinnor' riktigt bra film :) vid halv 3 tror jag det blev natten för oss. Jag var ju ledig idag eftersom jag jobbade under helgen, så jag och Fridah sov till ett idag ;) inge fel alls!

SÖNDAG.

Igår fick jag träffa min saknade Sandra :) Hon var brun och nytatuerad ;) (Jag är så sugen på och göra en till! För precis nu sitter nog Fridah och gör en) Iaf, så hade hon hade köpt med en jättefin plånbok till mig :) den var behövlig! Innan praktiken gick vi ner till 91:an och tryckte i oss kebabtallrik, mums :) Sen vid 6 skjutsade Fridah iväg mig till praktiken. Var inte alls mycket och göra så jag gick hem innan tio och mötte Fridus vid torget och tog bussen hem till mig :) sen inatt blev det buss till Henric, Robin och Dk :) dom var dryga och satt vid datorn och jag somnade i soffan, hehehehe. Nu är jag hemma iaf, och ska bli skönt med skolan imorron för känns som om jag inte varit där på jättelänge! Nu ska jag kolla maten.

HELG.

Nu är det helg, men inte är jag ledig för det ;) imorron blir det praktik, men börjar 18.00 som tur är så jag hinner sova och så blir jag ledig till tisdag, blir gott det :) Nu håller jag på och gör sallad till mig och Fridus :) Hon kommer om en timme eller nåt. Sen blir det väl och mysa här lite och sen drar vi viäg till boysen ;) Börjat att bli så ofta nu, nu, men det tycker jag om!

Och en annan grej jag tycker om är att jag träffat Fridah :) är så otroligt glad att hon flyttade hit :)) På en sån kort tid har hon blivit en av mina närmsta :) Ja, hon är bra helt enkelt!

SHE'S AN ANGEL.

Eftersom jag inte är så sjuk nu så fick det bli praktik för mig idag. Men var ganska kul ändå så :) Fick sluta halv 3, tog bussen hem och nu sitter jag här nyduschad.. Väntar på att Fridah ska ringa så ska vi nog bort till Robin och Henric sen, det gillar jag :) torsdag imorron redan, det går fort.. Fårse ifall jag får jobba nåt under helgen eftersom det inte blev nåt nu, annars tror jag vi skulle ta oss ett kalas :) Fårse, är sugen iaf. Nu ska jag gå och dra på mig ansiktet, mohaha :)

Jag saknar den här bruden :) kom hem nu!


RSS 2.0